Zorg voor een onvergetelijk, veilig en super leuk feest met deze 5 poolparty musthaves. Een heerlijk streepje muziek, kunststof glazen voor een veilig zwembad feest, super gezellige vuurtjes. Ontdek alle musthaves.

1. Heerlijke muziek aan het zwembad

Op een feestje mag natuurlijk de muziek niet ontbreken. Met onze outdoor speakers, stream je vanaf alle mogelijke app’s (Spotify, Soundcloud, Apple music, noem maar op) de coolste playlists. Waterdichte luidsprekers horen bij de 5 coolste poolparty musthaves

Wil je indruk maken? De Escape P9 luidspreker is werkelijk het neusje van de zalm. Prachtig mooi design, 100 Watt versterker en een subwoofer die het poolhouse doet daveren.

Jochen Pattyn – shopmanager

Verschillende handige functies en eigenschappen

  • Zo heeft de Escape luidspreker een bijhorende APP waar je kan selecteren wat de bron is van uw muziek lijst.
  • De Soundcast boxen kan u dan bv weer pairen, hiermee zet je 2 luidsprekers in stereo.
  • De meeste buiten boxen zijn spatwaterdicht.
  • Zowel de Soundcast als de Niki Amsterdam boxen geven sfeer licht.

Fun verzekerd met onze luidsprekers voor buiten. Er is al een luidspreker voor 119€. Ontdek ons volledig gamma outdoor speakers.

2. Onbreekbare veilige kunststof glazen

Tijdens een feestje aan het zwembad of in de tuin lopen de kids op blote voeten. Het laatste dat u wil is een glasscherf in de voet en een rit naar spoed… Zorg voor veiligheid en gebruik rond het zwembad en in het poolhouse onbreekbare polycarbonaat (wat is polycarbonaat?) glazen en bekers. Deze kunststof heeft de eigenschap kristal helder te zijn en het materiaal is werkelijk onbreekbaar en hoort bij de top 5 poolparty musthaves.

Eigenschappen van PC Kunststof glazen

3. Cool opblaasbaar speelgoed

Het zwembad feest of een feest in de tuin is natuurlijk niet “af” zonder super leuk en cool opblaasbaar speelgoed. Wij lanceren ieder jaar het nieuwste, beste, leukste en origineelste zwembad speelgoed. Zo is de opblaasbare gouden eend toch wel een eyecatcher tussen de drijvende krokodillen.

Opblaasbaar speelgoed is leuk voor de kids, zorgt voor veiligheid en laat je toe heerlijk te zonnen. Meer en meer volgen opblaasbare zwembad spullen de laatste modetrends. Ieder jaar komt wel een nieuw Instafamous speeltje voor in het zwembad op de markt. U vind steeds de nieuwste en leukste opblaasbare speelgoed spullen in onze shop.

Koop of bekijk hier het volledige aanbod opblaasbaar zwembad speelgoed.

Hier wat inspiratie voor de coolste zwembad party van het jaar:

LEESTIP : Nieuw cool opblaasbaar speelgoed (2018)

4. De sfeerverlichting zorgt voor gezelligheid

Sfeerverlichting voor aan het zwembad, in het poolhouse, op de tafel, in de tuin of op het water. Onze lichtjes voor sfeer moet u ontdekken en horen vast en zeker bij de poolparty musthaves. U kan ze zien in onze zwembad winkel in Waregem of u kan ons overzicht terugvinden in onze online shop : zwembadverlichting.

Sfeerverlichting

Je wil tijdens het feestje van het jaar aan uw zwembad de juiste, meest gezellige en coole sfeer. Dit lijkt me een must. Wij hebben zeer mooie traditionele sfeerverlichting; zoals de Moon Soon van Tradewinds. Deze is wat duur, maar we hebben gezorgd voor leuke goedkopere sfeerverlichting zoals bv. de zeer betaalbare lampjes The Lampion van Nikki Amsterdam. U hebt er al een in uw bezit voor 150€. De meest coole sfeerlampen zijn de eendjes van Goodnight light.

Laat u inspireren door onze prachtige sfeerverlichting :

Tafelverlichting

Een mooi gedekte tafel in het poolhouse is pas af met onze prachtige tafellampjes. We selecteerden voor u, de mooiste, coolste en de meest vooruitstrevende modellen. De Humble lampjes zijn het summum van design, kwaliteit en performantie.

Er zijn 2 modellen Humble tafel lampen:

  • De Humble ONE
  • De Humble TWO

Iconische Fatboy Edison The Petit

Mag het iets groter zijn, dan hebben we onze meest verkochte, iconische Fatboy Edison The Petit. Dit iconisch tafel lampje is werkelijk een design poolparty musthave voor op een bijzettafeltje of bv aan het zwembad of op de tuintafel. Er zijn heel leuke originele kapjes (de Cooper Cappie’s) in alle kleuren en stijlen. Super origineel en leuk.

ONTDEK HIER ONS VOLLEDIG GAMMA : Tafelverlichting

Tuinverlichting

Ook sfeer verlichting in de tuin maakt het feest gezellig en sfeervol. Hiervoor hebben we ook verschillende poolparty musthaves lampen en lichtjes voor in de boom, in de tuin, op de picknick tafel of gewoon aan het zwembad. Ontdek ons volledig gamme tuinverlichting. Deze sfeer lampjes voor in de tuin zijn te zien in onze zwembad winkel in Waregem, kom langs om ze te zien of te testen.

5. Vuurschalen en tuinhaarden

Wat niet mag ontbreken is natuurlijk een vuurschaal of een tuinhaard. Sluit het feestje af rond het kampvuur met een glas wijn. Dit is gezelligheid ten top en zorgt voor een onvergetelijke afsluiter na een spetterend tuinfeest. Tegenwoordig zijn er vuurschalen waar je ook een lekkere stukje BBQ kan op klaarmaken zoals de Openfire of de Höfats vuurkorf. Deze laatste kan u gebruiken als BBQ, vuurkorf en zelfs als stoeltje. Met de Openfire creëer je dan weer de kampvuursfeer van weleer. De Openfire is “HET” culinaire vuur. Je kan werkelijk alles op deze vuurschaal, grillen, koken, bakken, enz…

Er zijn ook eenvoudige leuke vuurtafels of de orginele CookNfire.

Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden inspireren wij u graag met onze sfeerfoto’s :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.