Doseersystemen

Automatische doseersystemen zorgen voor het gemakkelijk helder houden van uw kristalhelder zwembadwater.

Toont alle 15 resultaten

Automatische zwembad waterbehandeling systemen.

Voor het eenvoudig helder en zuiver houden van uw zwembadwater is een automatisch doseersysteem de beste investering.

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

Er zijn eenvoudige systemen zoals de Chloordispenser en de Nature 2 Fusion die zeer eenvoudig te plaatsen zijn en niet duur.

Na het plaatsen van de chlorinator vult u hem op met 10 Chloortabletten 200g en met een regelaar kan u de toevoer van chloor in het zwembad regelen.

Installatie chlorinator

Bent u handig, dan kan u ook de Hanna Pool Security zelf plaatsen. De professionele systemen met niveau meting en speciale injectoren laat u beter door ons plaatsen. Als zwembad service bedrijf zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van doseersystemen voor privaten en publieke zwembaden in hotels en wellness centra.

Is er veel onderhoud aan een doseersysteem?

Een doorstromer zoals de chlorinator of de Zodiac Nature 2 hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

De professionele doseer systemen laat u best jaarlijks nazien en ijken. Het is uitermate belangrijk voor de veiligheid, de hygiëne en voor de levensduur van de apparatuur dat de pH en chloor sonde de correcte meetwaarde meet. Alle meetsondes kan u ook bij ons aanschaffen, veel van die duurdere electrodes kan u vervangen door een standaard goedkopere sonde.

 

Gebruikt u meer of minder zwembadproducten met een doseersysteem?

Met een automatisch doseersysteem zal u minder producten verbruiken en zal het dus minder kosten om het zwembadwater helder en zuiver te houden. Al zal het verschil miniem zijn en zeker niet de belangrijkste reden om de waterbehandeling van uw zwembad te automatiseren. De belangrijkste reden is het gebruiksgemak en het kristalhelder en hygiënisch zuiver water.

Doseersystemen voor privaat of publiek?

Wij bieden zowel doseersystemen aan voor private als publieke zwembaden.

Automatische waterbehandeling zonder meer

De technologie staat niet stil, ook de automatische waterbehandelingen kennen een heuse revolutie doorheen de jaren. MAAR misschien is een applicatie voor u geen must en wenst u voornamelijk een eenvoudig systeem om te installeren.

Bekijk hiervoor zeker volgende alternatieven:

Automatische waterbehandeling & stuurkast

De nieuwe automatische waterbehandelingen doen meer dan alleen het water behandelen. Zo zijn er verschillende variaties van de sugar valley kasten die telkens via een APP uit te lezen zijn en tal van mogelijkheden bieden naar aansturing.

→ Ten alle tijde raadpleegbaar via de applicatie – vistapool

→ Aansturing van een variabele snelheidspomp

→ Aansturen van de filtertijden

→ bedienen van lampen

→ temperatuur meting

→ extra relais: bv. terugspoelfunctie, fontein,…