Opblaasbaar speelgoed

Kies jouw favoriete opblaasbare zwembad speelgoed. De absolute trend is de opblaasbare flamingo en de echte originele eenhoorn van groot tot GIANT van het topmerk #floaty.

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Opblaasbaar speelgoed = pure fun in the pool !

 

Opblaasbaar speelgoed Floaty eenhoorn

Wat is een zwembad zonder opblaasbaar speelgoed? Dat is als een café zonder bier! Maak kennis met ons volledig nieuw gamma aan inflatables, ideaal om rustig te genieten in uw zwembad of ernaast.

Onmisbaar voor de ideale poolparty zijn deze leuke en unieke opblaasbare flamingo’s, de eenhoorns – unicorn van #floaty, maar ook de opblaasbare aardbei of de drijvende ananas zijn ontzettend hip voor op het water!

 

Dit drijvend zwembad speelgoed biedt gegarandeerd uren spelplezier in het zwembad. Ook lekkernijen vinden hun weg naar het zwembad. Wat denk je van een opblaasbare cupcake, een drijvende pizza bed of een gin tonic opblaasbare matras,  waar je op kan zonnen. Ik denk niet dat een “gewone” luchtmatras nog verkocht wordt?
In opblaasbare dieren zoals een unicorn – eenhoorn of opblaasbare eend (giant duck)  kan je gaan zitten en je fijn laten ronddobberen. Ook een drijvende ananas en watermeloen worden graag het water in gelaten.
Eerst opblazen, en dan spelen maar!

 

Speelgoed dat je kan opblazen is de trend op Instagram

 

Victoria Beckham on an inflatable

 

De opblaasbare unicorns of ander opblaasbare drijvende dieren verschenen geregeld bij VIP’s op hun instagram account. #floaty is bekend geworden met de vele leuke foto’s van celebrities  drijvend op een reusachtige eenhoorn. Ook Funboy zorgde voor met hun giant opgeblazen zwanen en hun drijvende Pegasus (gevleugeld paard) voor een ware trend in Ibiza en Saint Tropez.

Ook de opblaasbare eend of ook wel de giant duck genoemd is een ware rage. Op de eend die je kan opblazen kan je met 2 tot 3 zitten.

Zorg voor de veiligheid met een opblaasbare zwemband of opblaasbare armbanden.

De fel oranje reddingsbandjes zijn zo pasé! Tegenwoordig kan u uw kinderen veilig laten ronddobberen in een opgeblazen donut of een ring met een flamingo. De essentie blijft de veiligheid van uw kinderen in het zwembad maar het is zo veel leuker met deze originele reddingsboeien.

We maakten een aparte categorie met opblaasbare armbanden. Voor de veiligheid van de kinderen kan je best ook een leuke zwemband, je kan dit apart selecteren in onze shop.

LEESTIP : 5 poolparty musthave’s

Veiligheid in het zwembad met speelgoed om op te blazen.

life buoyDe vermoedelijke eerste voorloper van speelgoed in het zwembad was vast en zeker de oranje reddingsboei samen met de binnenband van een auto of vrachtwagen band. Deze Lifebouy werd al snel gemaakt met leuke prints en om te spelen : de zwemband.

 

Wat dus als veiligheid band op boten, aan stranden of aan het zwembad zijn oorsprong vond werd snel een opblaasbaar speeltuig voor fun en plezier in het zwembad.

De drijvende opblaasbare dieren als alternatief voor de opblaasbare matras.

Het eerste leuke alternatief voor de “saaie” matras was de opblaasbare krokodiel of de opblaasbare surfplank. Tegenwoordig heb je heel leuke opblaasbare matrassen.

De opblaasbare dieren met toch wel de “unicorn” als trendsetter was snel het leuke alternatief voor de opblaasbare krokodil. Deze drijvende unicorn was een ware hype bij de lancering.

Een drijvende opblaasbare matras voor op en naast het water