Zwembadrobot filters

Filterzakken, filterpatronen en filtermanden voor de verschillende zwembadrobots. Voor iedere robot die wij aanbieden hebben we ook de filters in voorraad.

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Zwembadrobot filters

We maken er een erezaak van om ook de service en de onderdelen te leveren op onze verkochte zwembadrobots. Zo kan u bij ons alle types van zwembadrobot filters kopen.

Soorten zwembadrobot filters

Er zijn 3 soorten robot filters:

Vortex filtermand
Vortex zwembadrobot filtermand
Tigershark filter cartridge
Tigershark filter cartridge
Dolphin magic filterzak
Dolphin magic filterzak

 

Om de juiste filter te kopen moet u exact weten welk model uw robot is. De oude robotfilters van Zodiac zijn zakken, sommige met een frame. Dit filterframe zit in de zak vast gestikt. De filters van de nieuwe zwembad robots van Zodiac zijn mandjes. Het deksel is bij deze filter niet inbegrepen.

De oude filter van Dolphin zijn ook filterzakken. De meest verkochte zwembadreiniger filter is de Dolphin Magic Filterzak. De nieuwe reeks Dolphin S robots hebben een filtermand, sommige met verschillende filter lagen. De Dolphin M zwembadrobots hebben allen een dubbele Dolphin filter cartridge. Deze Dolphin Filterpatronen zijn verkrijgbaar in verschillende fijnheden GROF en FIJN.

 

Ten slotte hebben we de filter cartridge voor  de Tigershark zwembadrobot.

Moet ik iedere keer de filterzak of filermand uitspoelen?

Een filter voor een automatische zwembadrobot kan u best na ieder gebruik uitspoelen. Dit onderhoud zorgt er voor dat:

  • uw robot kan poetsen op volle kracht
  • beter de muur kan opklimmen
  • de filter levensduur langer is

Uit ervaring weten we dat de filterzakken ook in de wasmachine mogen. De filters met een frame moeten zonder frame de machine in. Enkel de filterframe van de Zodiac Cybernaut NT is vast gestikt in de filterzak. Was die niet te warm, want dan zal het frame vervormen.

Kan ik een filter met een andere filterfijnheid in de zwembadrobot plaatsen?

U kan uiteraard de zwembadstofzuiger fijner laten werken door er bv een fijnere filter in te monteren. Bij bv de Dolphin Bio voor zwemvijvers zitten standaard verschillende filter cartridges in de verpakking meegeleverd. Maar ook bv in de Zodiac Vortex zwembadrobots kan u een fijnere filtermand plaatsen.