Zwembadrobots

Een zwembadrobot maakt het poetsen van u zwembad stukken eenvoudiger. Bijkomt zorgt een poolcleaner voor een extra filtratie van het zwembadwater onafhankelijk van de filterinstallatie.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Een zwembadrobot voor een hygiënisch zwembad.

Met een zwembadrobot houdt u uw zwembad steeds kraaknet. U wilt immers graag in schoon water zwemmen en dus is een robot zwembadreiniger onmisbaar. Hij reinigt bodem en wanden grondig, zorgt voor extra filtering van het zwembadwater en is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarnaast creëert hij meer turbulentie in het zwembadwater en dus voor een betere verspreiding van de chloor in het water. Dat maakt het zwembadwater nog hygiënischer.

Hier even de voordelen van een robot voor uw zwembad opgesomd:

 • Filtert het zwembad water
 • Poetst wanden en bodem
 • Poetst de waterlijn
 • Zorgt voor extra circulatie en beter ontsmetting

Maar hoe kiest u nu de beste zwembadrobot uit het ruime aanbod?

Eerst en vooral hebt u de keuze tussen een manuele zwembadstofzuiger en een automatische zwembadstofzuiger. De manuele versie is goedkoper bij aankoop, maar zoals de naam al zegt moet u hem manueel bedienen. Het gebruiksgemak ligt dus lager.

LEESTIP : De nieuwste zwembadcleaners van 2020

Naar een automatische robot voor uw zwembad hebt u daarentegen quasi geen omkijken: hij doet het werk helemaal zelf.

Door een automatische zwembadrobot te kopen kiest u dus voor het grootste comfort.

Bij Aquatechno vindt u zwembadrobots van de beste robot merken zodat u zeker bent van kwaliteit: met een Zodiac zwembadrobot of een Dolphin zwembadrobot, of een toestel van Hayward, zit u altijd goed.

Wenst u een toestel met vierwielaandrijving en een Vortex filter systeem, dan zit u goed met de Zodiac Alpha reeks.

Wenst u uw poolcleaner eenvoudig te bedienen via een app op uw iPhone dan kiest u voor de Dolphin S300i of de Alpha reeks van zodiac. Of liever een draadloos zwembad robot model? Bekijk dan even de Dolphin M5 Liberty. Stuk voor stuk sterke modellen met elk hun eigen specifiek voordeel.

We geven u graag advies op maat om u te helpen de beste zwembadrobot te kiezen. U kunt erop rekenen dat Aquatechno steeds een zwembadrobot te koop heeft op maat van uw zwembad.

Aquatechno, de beste keuze voor uw zwembadrobot

Maar ook voor zwembadrobot onderdelen kunt u bij Aquatechno terecht. Borstels, filters of andere onderdelen: bij ons u vindt het allemaal. Kortom, als u op zoek bent naar een robot om uw zwembad te reinigen komt u voor het beste advies, de beste kwaliteit en een scherpe prijs naar Aquatechno.

 • Wij verkochten reeds meer dan 450 zwembadrobots
 • Sinds 2005 zijn we zwembadspecialist en testen wij veel toestellen uit
 • We herstellen tot 10 tallen robots per jaar
 • In onze showroom hebben we een test zembad waar robots kunnen worden getest
 • Wij verkopen filters, borstels en alle ander onderdelen
 • We hebben steeds 10 tallen toestellen op stock
 • Wij zijn niet enkel een online shop maar u kan ook terecht in onze fysieke winkel voor advies
 • In 2019 lanceerden wij onze eigen AQT Poolcleaner

 

Waar kan u de beste info vinden over een zwembadrobot?

Hebt u onlangs nog maar pas uw zwembad gebouwd en wenst u echt alles te weten over deze automatische stofzuigers voor uw zwembad, kijk dan zeker eens op onze zwembadrobot pagina.

Deze pagina is onze algemene info en krijgt regelmatig een update, u kan er info vinden over de onderdelen, de verschillende merken. Tips en weetjes over het poetsen van uw zwembad, enz…