AQT metalen zwembad
AQT metalen zwembadAQT metalen zwembad-2AQT metalen zwembad-3AQT metalen zwembad-4AQT metalen zwembad-5AQT metalen zwembad-6AQT metalen zwembad-7

AQT metalen zwembad

Metalen zwembaden hebben een uitstekende kwaliteit met een scherpe prijs. Zeer eenvoudig te plaatsen. Exclusief filterinstallatie

Leveringskost = € 350

 1.095,00 2.500,00

Productcode: N/B Categorieën: , Merk: Aquatechno

  • Binnen de 3 weken geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op vrijdag 30 september tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

AQT metalen zwembad

AQT metalen zwembaden hebben uitstekende kwaliteit met een zeer scherpe prijs. Er zijn verscheidene afmetingen en hoogtes beschikbaar. Metalen zwembaden zijn heel eenvoudig te plaatsen.
Deze baden plaats je in opbouw of ingebouwd. Daarnaast kunt u alle filtratie materialen zelf kiezen en plaatsen. Kies de gewenste filtratie set of stel alle onderdelen zelf samen met verlijmde pvc stukken.
Hierdoor ben je vrij om je zwembad naar eigen wens te bouwen.
De staalwand zorgt voor de stabiele basis die er nodig is. De metalen wand wordt op rol geleverd en is hierdoor compacter te verzenden dan andere opbouw zwembaden.

Filterinstallatie

De filterinstallatie moet apart gekozen worden maar wij hebben alvast een paar kits voor jullie uitgekozen. Waaronder de hayward powerline en de zandfilterkit.
Ook de skimmer en inspuiter zijn apart verkrijgbaar. Bij bestelling vermelden wanneer u een skimmer model wenst met de inspuiter aan dezelfde kant of aan de overkant.Contacteer ons gerust bij vragen via telefoon of mail.

Installatie metalen zwembad

Om verzakking te vermijden adviseren wij om de baden op een harde ondergrond te plaatsen. Bij bovengrondse baden plaatst u het bad best op een tegelvloer. Wanneer u kiest om het zwembad in te graven kiest u best voor een betonplaat (10 – 15 cm). Zwembaden met hoogte van 1,5 meter moeten minimaal 50 cm ingegraven worden. Het is echter aangewezen om ze minimum 100 cm diep in te graven. Zo kan u het risico op vervorming vermijden. Ook is het aangewezen om een drainage buis met pomp te voorzien.

 

Ons advies is om de leidingen rond het zwembad en de installatie te verlijmen met pvc stukken.
Contacteer ons gerust op nicolas@aquatechnoshop.be
voor een offerte op maat met pvc stukken.

 

 

Technische kenmerken van AQT metalen zwembad

Diameter

3,5 m, 4 m, 4,5 m, 5 m, 6 m

Hoogte

1,2 m, 1,5 m

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu