AquaFinesse switch kit
AquaFinesse switch kitAquaFinesse switch kit

AquaFinesse switch kit

Complete set bij het overschakelen op AquaFinesse of bij het verversen van uw spa water. De kit bevat basis producten om uw water te onderhouden.

 49,50

Vaak samen gekocht

AquaFinesse Filter Cleaner reinigingstabletten

AquaFinesse Filter Cleaner reinigingstabletten ontsmetten en reinigen uw spa filter waardoor de levensduur en kwaliteit verbetert.

Reinigingskam voor spa patroon filters

Cartridge filter reiniger die de levensduur van uw cartridge aanzienlijk verlengd.

Productcode: AQN-500-0080 Categorieën: , Merk: Aquafinesse

  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op vrijdag 30 september tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

AquaFinesse switch kit

AquaFinesse switch kit is ideaal om te gebruiken bij het verversen van uw water. Of als u voor het eerst met Aquafinesse gaat starten is het aangewezen om de switch kit te gebruiken.

Deze kit bevat dus de basis producten om uw water te onderhouden. Maar ook de reinigingsproducten om restanten van vuil en bacteriën te verwijderen.
Met de switch kit ben je zeker van kristalhelder en zacht water.

Wat mag je verwachten in de switch kit?

De switch kit is voor +- 5 à 6 weken water verzorging.

Wat doet AquaFinesse nu precies?

AquaFinesse zorgt voor gezond en zacht water. Ook zal je spa geen biofilm meer aanmaken wanneer je deze producten gebruikt. Wanneer je start met een correcte PH waarde dan zal de vloeistof de PH stabiliseren. Op deze manier heb je minder correcties en meer gebruiksgemak. Door de hoge temperatuur bij spa’s is het noodzakelijk dat de ph waarde stabiel is.

Hoe kan ik schuim vermijden op mijn jacuzzi?

Dankzij dit product heb je veel minder chemicaliën nodig. Wanneer je vaak moet corrigeren heb je ontzettend veel verschillende producten nodig. Namelijk: PH min, PH plus, alka min, alka plus, chloortabs, chloorgranulaat, ontvetter, ontschuimer, enz..
Door het gebruik van al deze chemicaliën is de kans groot dat het water in uw spa gaat schuimen. Vaak creëren deze overload aan producten een vicieuze cirkel. Met de aanhoudende problemen als gevolg.

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…