Blog over alles van het zwembad, de zwembadtuin, wellness in de tuin en het poolhouse. We schrijven en informeren over zwembadproducten en zwembad lifestyle.

Gezellig nazomeren bij het zwembad.

|

Nazomeren bij het zwembad in de tuin, misschien wel de leukste tijd van het jaar. Na een zomer vol activiteiten is de nazomer aan een tuinvuur bij het poolhouse het rustpunt en the place to be voor instant gezelligheid bij het zwembad. (meer…)

Een eigen poolboy? Het kan!

|

Is het zwembad poetsen altijd uw job? Wil je genieten in plaats van uw zwembad stofzuigen. Dan is een eigen poolboy ;-) / zwembadrobot iets voor u. Goed geïnformeerd maakt u de juiste keuze (meer…)

Het gemak van een automatische zwembad waterbehandeling

|

Een automatische zwembad waterbehandeling zorgt voor een groot gebruiksgemak en de zekerheid voor kristalhelder, zuiver en gezond zwembadwater. Sinds 2005 is onze firma gespecialseerd in zwembad waterbehandeling systemen en producten. Ontdek hier alle voordelen van een doseersysteem.

(meer…)

Zeer energiezuinig zwembad met deze 10 TOP tips

|

Een zeer energiezuinig zwembad met deze 10 TOP tips direct toe te passen op uw bestaand zwembad of nieuw te bouwen zwembadproject. Met dit advies bespaar je al snel verschillende honderden euro’s op uw elektriciteit en water factuur per jaar. Met onze tips helpen we u graag de kosten op uw zwembad te beperken.

(meer…)

Hoe kies ik de beste infrarood terras verwarming.

|

De beste infrarood terras verwarming kiezen is niet altijd eenvoudig als u niet zo thuis bent in deze materie en producten. Daarom helpen wij u graag de beste keuze maken aan de hand van 5 eenvoudige vragen en oplossingen. Ontdek welke de beste infraroodstraler is voor uw terras.

(meer…)

Hoe kies ik de beste zwembadrobot voor mijn zwembad.

|

De beste robot kiezen is niet altijd eenvoudig als u niet zo thuis bent in deze materie en producten. Daarom helpen wij u graag de beste keuze maken aan de hand van 10 eenvoudige vragen en oplossingen. Ontdek welke de beste robot is voor uw zwembad.

(meer…)

5 poolparty musthaves

|

Zorg voor een onvergetelijk, veilig en super leuk feest met deze 5 poolparty musthaves. Een heerlijk streepje muziek, kunststof glazen voor een veilig zwembad feest, super gezellige vuurtjes. Ontdek alle musthaves.

(meer…)

5 merken tuinverlichting die voorzien van sfeer!

|

Met tuinverlichting kan je lange zomeravonden met de familie doorbrengen in de tuin: wie wil dat nu niet? Het liefst zie je natuurlijk waar je loopt, ook ‘s avonds. Tuinverlichting is daarom op zijn plaats. Maar voor welk soort verlichting ga je dan? We hebben een handige style guide voor je in elkaar gezet om je keuze iets makkelijker te maken!

(meer…)

Een luidspreker voor buiten, onmisbaar op elk tuinfeest.

|

Het feest is natuurlijk pas helemaal af als er muziek aanwezig is. Tijdens de zomermaanden vier je alle gelegenheden het liefst in de tuin. Dan komt een luidspreker voor buiten geweldig van pas!

Ben je op zoek naar een luidspreker? Dan kan je vast het gemak van een waterdichte speaker of misschien zelfs een set bluetooth speakers gebruiken. We hebben een aantal van onze favoriete merken in ieder geval voor je op een rijtje gezet, zodat je alles in huis hebt om je eerstvolgende pool party een groot succes te maken!

(meer…)

Een tuindouche… Zo zorg je dat je de ideale keuze maakt!

|

Bij het aanschaffen van een tuindouche komt een hoop kijken. Naast de beslissing voor welk design je gaat, zal je ook na moeten denken over de aansluiting, de perfecte plaats voor je nieuwe outdoor shower en het juiste onderhoud om je douche veilig de wintermaanden door te laten komen. We hebben een overzicht voor je gemaakt van punten waar je wellicht rekening mee kan houden bij en na het kopen van een tuindouche.

(meer…)

Kan zwembad chloor tegen corona virus gebruikt worden voor oppervlakte ontsmetting?

|

Deze ochtend kregen we de vraag van een apotheek of ons zwembad chloor tegen corona virus gebruikt kan worden voor het maken van een 1000ppm chlooroplossing voor oppervlakte ontsmetting? De richtlijn werd doorgegeven om oppervlaktes te ontsmetten met een 1000ppm chlooroplossing. Deze manier van ontsmetten is een courante ontsmettings-methode voor het desinfecteren van de kades en vloer oppervlakte in publieke zwembaden.

(meer…)

Zwembad klaar maken voor de eerste lentezon

|

Uw zwembad klaar maken voor de eerste lentezon doe je best in maart. Wij hebben alle tips en advies verzameld in een overzichtelijke blog. Lees hier hoe u best te werk kan gaan en ontdek al onze tips. Zo is het zwembad klaar maken en helder maken snel gefikst.

(meer…)

Zodiac Nature 2 alternatief

|

Kom te weten wat het beste Zodiac Nature 2 alternatief is. We hebben de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet om de keuze voor u zo eenvoudig mogelijk te maken en u eenvoudig te laten overstappen op de meest ideale zwembadwaterbehandeling.

(meer…)

De nieuwste zwembadcleaners van 2020

|

Ontdek de allernieuwste, strafste, beste en meest innovatieve zwembadcleaners van 2020. Sinds 2005 verkochten wij honderden zwembadrobots. Lees er in onze blog alles over en maak de juiste keuze voor uw zwembad.

Ieder jaar strijden de verschillende producenten, Hayward, Dolphin, Zodiac enz… voor de beste technologie en de strafste innovatie. De meest spraakmakende nieuwigheden op een rijtje. INCL. 1 PRIMEUR van zodiac!!

(meer…)

Zwembadverwarming overwinteren

|

Om vorstschade aan uw zwembadverwarming te voorkomen kan u best nauwgezet uw zwembadverwarming overwinteren. Er zijn verschillende types van zwembad verwarming. We leggen hier per type verwarming uit hoe u deze best kan beschermen.

(meer…)

Een winternet – de perfecte bescherming voor uw zwembad

|

Winternet beschermt uw zwembad

Vorstschade is een probleem dat minder en minder aan de orde is. Echter met een winternet kan u uw zwembad wel ontlasten van vuilvracht door bladeren van de bomen en dode dieren. Met deze bescherming start u het zwembad volgende lente op in 1 – 2 – 3.

(meer…)

Nieuwe zwembad meter van Ondilo de ICO

|

De “smart” nieuwe zwembad meter

Op de zwembadbeurs in Lyon vorig jaar (Piscine Global) ontdekten wij voor het eerst het nieuwe product van Ondilo de ICO zwembad meter. De vele prijzen die het product reeds opstreek viel ons direct op. Cfr. Smart Home Laureate op CES 2017, German Design Award 2018 Nominee, …

Maar vooral de eenvoud van de pH en Chloor meter. Het ding is gewoon super handig!

(meer…)