Cult vegetainer plantenbak (3)
Cult vegetainer plantenbak (3)Cult vegetainer plantenbak (2)Cult vegetainer plantenbak (4)Cult vegetainer plantenbak (5)Cult vegetainer plantenbak (6)Cult vegetainer plantenbak (7)Cult vegetainer plantenbak (8)Cult vegetainer plantenbak (9)Cult vegetainer plantenbak (10)Cult vegetainer plantenbak

Cult vegetainer plantenbak

Cult, een moestuin op niveau.

 835,00

Categorie: Designer: Jean-Pierre Galeyn

  • Extra verzendkost speciaal transport
  • Binnen de 2 weken geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 28 september tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Cult vegetainer plantenbak

Cult vegetainer plantenbak voor het houden van kruiden en kleine planten. Ook kan je kleine groenteplanten of fruitplantjes kweken is deze makkelijk bereikbare moestuin.
De Cult is ontworpen om je eigen kruiden en groenten te kweken zonder noodzaak aan een grotere tuin. De afwerking van deze bak is van zeer hoge graad met het oog op duurzaamheid.
In vergelijking met gelijkaardige tuinbakken zal de Cult veel langer meegaan zonder slijtage sporen. Mede dankzij de 3 mm dikke gegalvaniseerde platen en poten zal hij altijd stevig en stabiel blijven.
De houten planken uit Padoek creëren de natuurlijke look en zijn onderhoudsarm.
Met een hoogte van 70 cm maakt Cult tuinieren eenvoudig en leuk zonder de mogelijke rugpijn van een klassieke moestuin. Dit is een creatie door Jean-Pierre Galeyn van atelier TradeWinds.

Duurzaam

Deze kruiden bak is gemaakt van onderhoudsarme materialen waardoor hij decennia meegaat. Hij bestaat uit gegalvaniseerd staal en padoek hout.

Wat is padoek hout?

Padoek is een zeer duurzame hardhout soort. Het is een zeer stabiele houtsoort die nauwelijks vervormt of leeft. De kleur is in het begin koraalrood ofwel oranjeachtig.
Zonder vernis verkleurd padoek door het licht naar een mooie bruine kleur.

eigenschappen

  • Afmetingen: 120 cm x 80 cm
  • Hoogte: 70 cm
  • Inhoud: 400 liter
  • Gewicht: 50 kg (niet opgevuld)

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu