Forno Damm tuinhaard met bakplaat
Forno Damm tuinhaard met bakplaatForno Damm tuinhaard met bakplaatForno Damm tuinhaard met bakplaat 02Forno Damm tuinhaard met bakplaat 03

Damm tuinhaard met bakplaat

Tuinhaard vervaardigd uit 3mm dik cortenstaal met een 10mm dikke bakplaat. Deze bakplaat kan u gebruiken als teppanyaki grill of plancha.

 1.375,00

Vaak samen gekocht

Damm tuinhaard verlengstuk RVS

Forno Damm tuinhaard verlengstuk met RVS afwerking en afmetingen 400 x 500 x 130mm. Handig verlengstuk voor montage aan de Damm tuinhaard met bakplaat.

Damm tuinhaard verlengstuk hout

Forno Damm tuinhaard verlengstuk met houten afwerking. Handig verlengstuk voor montage aan de Damm tuinhaard met bakplaat.

Weltevree Beschermwanten

Design Weltevree berschermhandschoenen in hoogwaardig gevoerd leer. Ideaal bescherming van de handen tegen hitte, koude, vuil & splinters.

Outdooroven Magnetische thermometer

Thermometer met een magnetische achterzijde voor het plaatsen op een cortenstaal tuinhaard die ook gebruikt wordt om te koken. 50 - 300° C

Categorieën: ,

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Damm tuinhaard met bakplaat

Tuinhaard vervaardigd uit 3mm dik cortenstaal met een 10mm dikke bakplaat. Op deze bakplaat kan u gerechten klaarmaken. Deze bakplaat kan u gebruiken als een soort teppanyaki grill of plancha. Gezonder en gezelliger kan het denk ik niet meer worden, lekker bakken in de tuin op een gezellig vuur op een kachel met hout.

Advies voor een een mooie en veilig tuin vuur

Wij adviseren om te branden met droog Berkenhout. Ons advies is hetzelfde als bij het Enok haardvuur. Dit is een houtsoort die goed ontvlamt lekker ruikt en weinig as achter laat. Hardere houtsoorten zoals bv beuk zijn ook geschikt maar meer voor grotere vuren. Vooreerst maakt u het vuur aan met droog sprokkelhout en aanmaakblokjes. Naarmate de vlam groeit kan je meer hout in de haard toevoegen. Leg niet meer dan 1,5kg hout in de DAMM tuinhaard.

Tuinhaard gebruik advies

Onze cortenstaal tuinhaarden worden ongeroest geleverd. Het is de bedoeling dat u die natuurlijk laat roesten door het weer zijn impact op het staal zijn gang te laten gaan.
Net na de levering is het belangrijk om de haard voor in je tuin meteen uit te pakken. Op deze manier voorkom je vocht tussen de verpakking en de haard en de vorming van vlekken of onregelmatige roestvorming.

Eigenschappen van de haard met bakplaat

 • Vervaardigd uit 3 mm dik Cortenstaal
 • De bakplaat heeft een dikte van 10 mm en is geschikt voor gebruik met voeding gemaakt uit Carbon staal
 • Alle montage materiaal voor de verlengstukken is in RVS
 • Garantie 5 jaar (aflopend)
 • Afmetingen : B 90 x D 70 x H 200 cm
 • Gewicht : 146kg
 • GELEVERD INCLUSIEF ROOKKANAAL

Technische kenmerken van Damm tuinhaard met bakplaat

Kleur

Roest

Materiaal

Cortenstaal

Materiaal dikte

3 mm

Type vuur

BBQ, Tuinhaard

Hoogte

200 cm

Gewicht

146 kg

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu