Ontdek de allernieuwste, strafste, beste en meest innovatieve zwembadcleaners van 2020. Sinds 2005 verkochten wij honderden zwembadrobots. Lees er in onze blog alles over en maak de juiste keuze voor uw zwembad.

Ieder jaar strijden de verschillende producenten, Hayward, Dolphin, Zodiac enz… voor de beste technologie en de strafste innovatie. De meest spraakmakende nieuwigheden op een rijtje. INCL. 1 PRIMEUR van zodiac!!

Hayward Aquavac 650 zwembadcleaner

Hayward Aquavac 650 pool cleaner

Hayward heeft de zwembadrobot markt heruitgevonden met zijn “cyclon” technologie. Door de draaikolk, cycloon zal de filter niet – minder snel – verstoppen en blijft de zwembad cleaner met volle kracht zuigen. Voor deze technologie gingen ze te rade bij de ontwikkelaar van de Dyson cycloon technologie.

Het vuil wordt opgevangen in een filtermand die in 1-2-3 leeggemaakt kan worden. Bovendien staat de robot via WIFI in connectie met het internet en kan hij  bediend worden met een APP op uw smartphone.

Sinds onze beginjaren in 2005 verkopen wij de Hayward Tigershark – nog steeds een veel verkocht robot toestel – en met deze nieuwe Aquavac 650 slaat  Hayward volgens ons terug nagels met koppen!

“Dit toestel bevat zoveel knowhow en verschillende verbeteringen dat we vermoeden dat het één van de strafste innovaties is van 2020.”

Dolphin Zenit 60 poetsrobot

Dolphin Zenit 60

Dolphin (Maytronics) is de grootste producent van zwembadrobots in de wereld. Dolphin was de eerste zwembad robot producent die met een APP op de markt kwam. De cloud biedt 24/7 connectiviteit via MyDolphin plus app. Voor geavanceerde bediening en controle op afstand.
Bijvoorbeeld: werking, uitgestelde start, reinigingsgeschiedenis. Ook diagnose en software-updates op afstand zijn mogelijk.

“Baanbrekend aan deze robot is de grote filter + de verbeterde afsluiting van de filter om terugloop van fijn stof en vuil in het zwembad te voorkomen.”

LEESTIP : De 3 strafste Dolphin Zwembadrobots van 2017

De zwembad robot producent steekt heel veel energie in de publiciteit van de robotcleaners en zorgt er voor dat u geen kat in een zak koopt. Hieronder kan u zien hoe het toestel werkt. Vanzelfsprekend kan u de robots voor in uw zwembad ook komen bekijken in onze shop ( Aquatechno BVBA – Zwembad Lifestyle shop Churchilllaan 8 8790 Waregem )

Zodiac Alpha IQ zwembadrobot

Zodiac Alpha Ra 6500 iQ robotcleanerPRIMEUR!! Zodiac zal dit jaar 3 nieuwe modellen lanceren! De Zodiac Alpha RA 6300 IQ , RA 6500 IQ en de RA 6700 IQ.

Er zijn een hele waslijst aan toptechnologiën geintegreerd in deze robot. Een greep uit de lange lijst van kenmerken:

 • 4 wiel aandrijving
 • cycloon filter die zorgt voor aanhoudende krachtige zuigkracht
 • zeer fijne 60µ filtermand
 • sensor nav systeem die het zwembad scant en de cyclus optimaliseerd
 • iAquaLinkTM Control mobile app
 • lift out systeem
 • filter vol indicator lampje
 • enz…

“Zodiac kan beroep doen op meer dan 15 jaar ervaring met zwembadcleaners. Wij konden dit van dichtbij volgen, de Zodiac cybernaut, Zodiac indigo en de vortex reeks – deze toestellen hebben geen geheimen voor ons!”

Service op onze zwembadcleaners

Zwembadcleaners serviceService op automatische zwembad cleaners is ontzettend belangrijk voor ons bedrijf. Als klant mag u rekenen op een vlotte en correcte herstelling binnen of buiten de garantieperiode van uw automatische zwembad stofzuiger.

Wij bieden verschillende oplossingen:

 • wij stellen een zwembadrobot ter beschikking tijdens de herstelling (* voor een kleine meerprijs)
 • voor eenvoudig onderhoud kan u bij ons terecht voor onderdelen
 • herstellingen proberen wij snel en efficïent uit te voeren, buiten het seizoen binnen de 14 dagen te herstellen – tijdens het seizoen binnen de 21 dagen
 • wij hebben een fysieke shop waar u terecht kan voor vragen,  onderdelen en herstellingen

Met deze service onderscheiden wij ons van de pure online verkoop shops waar u nadien niet meer terecht kan voor service of onderdelen.

“Hou er rekening mee dat deze service is voorbehouden voor zwembadcleaners die bij ons werden aangekocht.”

Koop één van deze nieuwste zwembad cleaners online

Naast onze online shop kan u deze toestellen vanaf de start van het seizoen (april 2020) zien in onze Zwembad Lifestyle shop te Waregem. Onze techniekers kunnen u bijstaan met advies en uitleg.

 • Toch liever een overzicht van al onze modellen? Kijk dan zeker eens in onze shop : Zwembadrobots
 • Hebt u helemaal GEEN ervaring met deze toestellen? Dan kan u terecht op onze zwembadrobot info pagina.
 • Liever PERSOONLIJK ADVIES? Contacteer ons : +3256/601013 of via mail : info@aquatechno.be

2 responses to “De nieuwste zwembadcleaners van 2020

  1. Beste, de Dolphin BIO is de meest geschikte robot voor zwemvijvers. Deze robot werd afgelopen seizoen het meest verkocht bij ons en ik kan u ook meegeven dat wij weinig tot geen klachten hebben over dit toestel. Voordeel van dit toestel is dat je optioneel een slangenset kan bij bestellen om aan te sluiten op uw robot waardoor je deze ook als stofzuiger kan gebruiken en nog meer en beter kan filteren.
   Ook zetten wij hard in op service en dienst na verkoop waardoor u steeds bij ons terecht kan voor onderdelen of andere problemen.
   Momenteel is er vandaag een actie 202020, waardoor u enkel vandaag kan genieten van 20% korting op 20 producten van onze shop, waaronder ook de Dolphin BIO.
   U kan dit toestel met korting online bestellen.
   Mvg, Jochen – Shopverantwoordelijke Aquatechno

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.