DELPHIN_Rolladenreiniger_1l

Delphin Rolluik reiniger 1L

Delphin rolluik reiniger voor het poetsen v/h rolluik. Verstuif het product op de rolluik lamellen, laat inwerken en stoom af.

DIT PRODUCT WERD VERVANGEN DOOR : AQT Lamellenreiniger

Uitverkocht

Productcode: DLPHRR-001 Categorie: Merk: Delphin

Delphin Rolluik reiniger 1L

Vloeibaar reinigingsproduct, voor het verwijderen van kalkafzetting van zwembad rolluiken.

werking van het product

Het product verwijderd zonder moeite kalkafzetting op rolluiken in zwembaden. Delphin rolluik reiniger is een technische product die de kalk ionen omzet naar oplosbare vorm.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik Delphin Rolluikreiniger op de lamellen van het rolluik aan te brengen met een spons of met een sproeier. 1 liter is voldoende voor 10m². Laat het product 30 – 60 minuten inwerken naar behoefte. Vervolgens reinigen met waterstraal (tuinslang of hogedrukreiniger). Zorg dat tijdens de reiniging de filterinstallatie werkt en backwash nadien uitvoerig.Controleer na het gebruik van de rolluik reiniger de pH en pas hem zo nodig aan naar pH 7,3.

Stofzuigen nadien

Al het losgemaakte vuil zal in het zwembad terecht komen. u kan het best laten bezinken en stofzuigen. Zet uw 6 weg kraan best op “waste” naar de riool.

TIP

Als u met de hoge drukspuit uw rolluik schoonmaakt, zal heel wat vuil “opspatten” waardoor de terras en eventueel muren of meubels ook helemaal onder het loskomend vuil komen te zitten. Een goede oplossing hiervoor is de terras reiniger die u op uw drukspuit kan monteren. deze ronddraaiende borstel zal het opspatten voorkomen. Zo kan u heel water properder het rolluik poetsen.

Technische kenmerken van Delphin Rolluik reiniger 1L

Vorm

Vloeibaar

Verpakking

1

Toepassing

Reinigen

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu