Dutchtub wood
Dutchtub woodDutchtub wood 14Dutchtub wood 13Dutchtub wood 03Dutchtub wood 04dutchtub wood 05dutchtub wood 06dutchtub wood 07Dutchtub wood 12dutchtub wood 08Dutchtub wood afmetingen

Dutchtub Hout

Met deze houtgestookte Dutchtub wood geniet je op een luxueuze manier in de natuur van uw hottub. De Platowood afwerking aan de buitenkant.

 6.495,00

Vaak samen gekocht

Dutchtub wood tafel

Weltevree Dutchtub wood tafel voor montage aan de buitenkant tegen de houten Hottub.

Dutchtub wood as schaal

Dutchtub Wood as schaal voor plaatsing onder de spiraal kachel.

Dutchtub wood wind scherm

Dit wood wind scherm  beschermt het vuur in de spiraal voor de wind. Hierdooor zal het vuur efficiënter branden en zal de Dutchtub Wood sneller opwarmen.

Dutchtub wood schoorsteen

Weltevree Dutchtub wood schoorsteen voor het afvoeren van de rook via een rookkanaal. Schuift over de spiraal kachel, zorgt voor minder rookhinder tijdens het baden.

Dutchtub wood winterdeksel

Weltevree Dutchtub wood deksel voor het isoleren van de Hottub en zorgt er voor dat de Dutchtub Wood sneller opwarmt.

Categorie: Merk: Weltevree

  • Extra verzendkost speciaal transport
  • Binnen de week geleverd
  • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 10 augustus tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Houtgestookte Dutchtub hout

Met deze houtgestookte Dutchtub wood geniet je op een luxueuze manier in de tuin of aan het poolhouse van een heerlijk warm bad. Het water in het hete bad kan je opwarmen met een spiraal en een vuur met hout gestookt. De Platowood afwerking aan de buitenkant geeft deze Dutchtub een natuurlijke uitstraling.

TIP : hierbij past heel mooi de Lazy Daisy die eveneens met Thermisch behandeld hout is afgewerkt.

Hottub afgewerkt met hoogwaardige materialen

De Dutchtub hout van Weltevree is op een zeer hoogwaardige manier afgewerkt. Het Thermisch behandeld hout van de afwerking aan de buitenkant heeft een levensduur van minimaal 50 jaar en is zeer weer resistent. De binnenkant van de But

houten buitenbad met zeer eenvoudig gebruik

De Dutchtub met houten afwerking is zeer eenvoudig te gebruiken en in 1h met hout warm te stoken tot ongeveer 38°C. Aan de buitenkant zit een RVS 316 spiraal met een vuurmand er in. In deze vuurmand kan u aan de hand van een houtvuur, het water opwarmen.  De houten afwerking aan de buitenkant zorgt er voor dat hij heel goed past in een natuurlijke omgeving. In optie is er een rookkanaal, een windscherm en as vanger voor onder het vuur .

Het water circuleert natuurlijk, zonder pomp of jets maar door de natuurlijke opwarming via het spiraal. Er is geen filtersysteem of patroon filter. U kan het buitenbad onderaan het spiraal eenvoudig vullen met de tuinslang. In het bad voor in de tuin zit 650L water. Dit kan je met de kachel en het spiraal opwarmen, wordt aangezogen en bovenaan in het Dutchtub komt het warmte water er terug in.

Het tuinbad is zeer eenvoudig te onderhouden?

Om een lange levensduur van deze hottub te vrijwaren kan u het bad na gebruik best spoelen met fris water en een milde Spa reiniger schoonmaken. Daarna afdrogen met een doek.

Het bad kan je best puur en zonder producten gebruiken maar is wel bestand tegen zouten, zeep of een lichte ontsmetting met chloor of peroxide.

Product eigenschappen van de Dutchtub hout.

  • Het Dutchtub WOOD heeft een gewicht van 80kg en is dus niet ontzettend zwaar. Dit laat je toe hem te verplaatsen indien u dit zou wensen.
  • Afmetingen D 170cm x  H 59 cm geschikt voor 4 personen
  • Vervaardigd van hoogwaardig weerbestendig polyester en 316 RVS (roestvrij staal)
  • De hottub is geschikt voor 4 volwassen personen
  • Inclusief : cover/deksel, wok en vuurmand

De hottub voor in de tuin wordt geleverd op pallet, montage is vereist en duurt ongeveer 40 minuten.

 

Technische kenmerken van Dutchtub Hout

Kleur

Hout

Gewicht

80 kg

Volume

650 liter

Aantal personen

4

Hoogte

95 cm

Diameter

170 cm

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu