Dutchtub original
Dutchtub originaldutchtub original 02Dutchtub original 03Dutchtub original 04Dutchtub original 05Dutchtub original 06Dutchtub original 07Dutchtub original 08Dutchtub original 09Dutchtub original 10Dutchtub original 11Dutchtub original 12Dutchtub original 13Dutchtub original 14Dutchtub original blauwDutchtub original grijsDutchtub original groenDutchtub original rood

Dutchtub Original

De Dutchtub Original is een ronde hottub en een vernuftig buiten wellness design. Deze hottub is houtgestookt & zeer eenvoudig te gebruiken.

Vaak samen gekocht

Dutchtub original as schaal

Dutchtub Original as schaal voor plaatsing onder de spiraal kachel. Deze vangt de asdeeltjes op en is aan te raden bij gebruik op een terras

Dutchtub original wind schild

Dit original wind schild beschermt het vuur in de spiraal voor de wind. Hierdooor zal het vuur efficiënter branden en zal de Dutchtub Original sneller opwarmen.

Dutchtub original schoorsteen

Weltevree Dutchtub original schoorsteen voor het afvoeren van de rook via een rookkanaal. Schuift over de spiraal kachel, zorgt voor minder rookhinder tijdens het baden.

Dutchtub original winter deksel

Weltevree Dutchtub Original winter Cover. Deksel met handvaten voor het afsluiten van de Original Hottub.

Dutchtub original wielenset

Weltevree Dutchtub original wielenset voor het verplaatsen van de Dutchtub Original. Met 1 a 2 personen kan u eenvoudig de 75kg zware Original Hottub verplaatsen.

Productcode: N/B Categorie: Merk: Weltevree

De iconische Dutchtub  Original

De oranje ronde hottub is een staatltje vernuftig design buiten wellness. Deze hottub is zeer origineel en verbazend eenvoudig te gebruiken. Met de wielenset is de Dutchtub Original bovendien heel eenvoudig door 1 persoon te verplaatsen. Ervaar met deze houtgestookte hottub ware luxe in de tuin en geniet van een heerlijk warm bad onder een sterrenhemel in het groen en de natuur.

Vernuftig ontworpen buitenbad

De dutch hottub is eenvoudig verplaatsbaar, werkt zonder electriciteit, pompen of electronische onderdelen. U kan het polyester bad krijgen in alle mogelijke kleuren. Bovenaan is er plaats voor enkele glazen en een fles champagne. Er zijn ook handige accessoires zoals een rookkanaal of een as bak voor onder de vuurkorf. Ontegensprekelijk is dit zeer doordacht ontworpen.

Buitenbad met zeer eenvoudig gebruik

De Originele Dutchtub is heel eenvoudig in gebruik en met hout warm te stoken. Onderaan in het spiraal zit een vuurmand. Het vuur kan u eenvoudig aanstoken met hout. Er is optioneel een rookkanaal en een windscherm te verkrijgen voor nog meer comfort.

Het water circuleert natuurlijk, zonder pomp of jets maar door de natuurlijke opwarming via het spiraal. Er is geen filtersysteem of patroon filter. U kan het buitenbad onderaan het spiraal eenvoudig vullen met de tuinslang. In het bad voor in de tuin zit 650L water. Dit kan je met de kachel en het spiraal opwarmen, wordt aangezogen en bovenaan in het Dutchtub komt het warmte water er terug in.

Het duurt ongeveer 2h om het warme bad op een temperatuur te stoken van 38°C.

Doordat de Dutchtub Original gemaakt is van polyester vezel is het vrij licht (75kg) en kan je het met de wielenset zeer eenvoudig met 1 of 2 persoon verplaatsen.

Hoe kan je eenvoudig het tuinbad onderhouden?

Om een lange levensduur van deze hottub te vrijwaren kan u het bad na gebruik best spoelen met fris water en een milde Spa reiniger schoonmaken. Daarna afdrogen met een doek.

Het bad kan je best puur en zonder producten gebruiken maar is wel bestand tegen zouten, zeep of een lichte ontsmetting met chloor of peroxide.

Product eigenschappen van de Dutchtub Hottub

  • Met een gewicht van 75kg is deze lichtgewicht hottub / dutchtub eenvoudig te verplaatsen naar de plaats in de tuin of rond het poolhouse die u wenst
  • Diameter van 1,73m en geschikt voor 4 volwassen personen
  • Vervaardigd van hoogwaardig en UV en Weer resistent polyester
  • Deze Dutchtub Original is verkrijgbaar in een RAL kleur naar uw wens
  • RVS spiraal rond de vuurmand
  • Inclusief : cover/deksel, wok en vuurmand

De hottub voor in de tuin wordt geleverd op pallet, montage is vereist en duurt ongeveer 30 minuten. Eventuele schade kan met polyren en verf hersteld worden. De grote en diepe krassen kunnen hersteld worden door de fabrikant.

Technische kenmerken van Dutchtub Original

Kleur

Blauw, Grijs, Groen, Oranje, Rood, Zelf te kiezen

Diameter

173 cm

Hoogte

84 cm

Merk

Weltevree

Gewicht

7,5 kg

Volume

650 liter

Aantal personen

4

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu