Het feest is natuurlijk pas helemaal af als er muziek aanwezig is. Tijdens de zomermaanden vier je alle gelegenheden het liefst in de tuin. Dan komt een luidspreker voor buiten geweldig van pas!

Ben je op zoek naar een luidspreker? Dan kan je vast het gemak van een waterdichte speaker of misschien zelfs een set bluetooth speakers gebruiken. We hebben een aantal van onze favoriete merken in ieder geval voor je op een rijtje gezet, zodat je alles in huis hebt om je eerstvolgende pool party een groot succes te maken!

1. Nikki.Amsterdam

Nikki.Amsterdam is zeker niet vies van een origineel idee en daarom hebben ze een gehele verzameling aan unieke buitenspeakers. Van speakers vermomd als bijzettafeltjes tot ijskoelers met ingebouwde luidspreker… Ze hebben het allemaal. Daarbij breng je met een bluetoothspeaker van dit merk naast muziek, ook wat sfeerverlichting naar je tuin. De speakers zijn makkelijk te besturen met de Nikki.Amsterdam app. Kortom: een multifunctionele oplossing, met een modern design. Voorbeelden hiervan zijn The Cube en The Pouf!

luidspreker

The Lampion van Nikki.Amsterdam

2. Escape outdoor speaker

Escape is een brand voor de high end fans. Het merk biedt draadloze, waterbestendige buitenboxen van geweldige kwaliteit. De Escape P9 is hier een krachtig voorbeeld van. Van een volledig opgeladen accu heb je maar liefst acht uur draadloos luisterplezier en de speaker beschikt over een hoop veelbelovende specificaties. Zo heb je met de vier hoogwaardige full-range drivers het voordeel van een geluidsweergave in 360°, beschik je met deze speaker over een indrukwekkende bass weergave en kun je met de twin modus je nieuwe beste vriend koppelen aan zijn broertje. Zo kun je bijvoorbeeld een escape outdoor speaker kwijt aan tafel en de P9 langs het zwembad!

Escape P9 boxen in pair
Escape P9

3. Soundcast luidspreker

Jouw tuinfeest verdient goede muziek en een speaker die dat aankan. The Soundcast speakers zijn ideaal voor in je tuin, maar mocht je toch van plan zijn op locatie je feestje te vieren, hoef je je met Soundcast in ieder geval geen zorgen te maken. De speakers zijn ideaal om mee te nemen! Neem bijvoorbeeld de Soundcast VG3. Ook deze speaker verrast de luisteraar met een heldere, 360° ervaring en is ondanks het compacte formaat erg krachtig. Daarnaast is dit exemplaar naast spatwater dicht ook prima opgewassen tegen sneeuw, mist zand en stof. Zei er iemand beach party?

soundcast vg7

Soundcast VG7

Van Soundcast, die al langer dan 10 jaar bestaat tot Escape die verschillende prijzen heeft kunnen winnen met het prachtige design van hun ontzettend krachtige buiten boxen: er is genoeg keuze. Nikki.Amsterdam biedt bijvoorbeeld speakers aan die zich perfect aanpassen aan hun omgeving en zich mooi vermommen als andere tuin handigheidjes, zoals sfeerverlichting. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent. Opzoek naar een krachtige speaker die je gasten omver zal blazen na het volgende feestje? Dan zijn de speakers van Soundcast bijvoorbeeld een goede keuze. Toch meer op zoek naar stijl? Dan moet je bij Nikki.Amsterdam wezen! Denk dus goed na over wat jouw tuin nodig heeft en denk daarna goed na over waar jij behoefte aan hebt. Grote kans dat een van bovenstaande merken deze wensen waar zouden kunnen maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.