Fairlocks-Zwembadstofzuiger-zonder-adaptor

Fairlocks Zwembadstofzuiger

Uitverkocht

Breng me op de hoogte indien terug op voorraad

Productcode: FAIRLOCKS-01 Categorie: Merk: Fairlocks

Fairlocks Zwembadstofzuiger zonder adaptor, voor professioneel en privaat gebruik.

Van deze fairlocks zwembadstofzuiger zonder adaptor kunnen we met zekerheid zeggen dat het de efficiëntste bodemzuiger is in de markt!

Eigenschappen van de Fairlocks – bodemzuiger

  • 47 cm breed.
  • uitgerust met twee rubber strips.
  • voorzien van een verende borstel.
  • is verzwaard over de hele breedte .
  • zowel voor professioneel als privé-gebruik.
  • plooibaar in het midden in een hoek van 90°.
  • geschikt voor polyester-, liner- en mozaïek zwembaden.
  • uitgerust met een zuiger vervaardigd uit zeer sterke kunststofmaterie.voorzien van een klikbevestiging voor telescopische stok (blauwe Adapter, normaal niet standaard meegeleverd, BIJ ONS WEL!).

Onze Fairlocks is terecht ons meest verkochte artikel. Vergelijk deze bodemzuiger niet met goedkope kunststof stofzuigertjes. Dit toestel gebruiken onze mensen zelf voor zwembadonderhoud en is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik.

TIP! voor dit toestel heb je een stofzuiger flexibel nodig, voor aansluiting op de skimmer. Ook verkrijgbaar in onze gamma.

Uniek concept – Fairlocks stofzuiger plooit in het midden 90°

Voordelen fairlocks zwembadstofzuiger

Het unieke aan de Fairlocks zwembadstofzuiger is het plooien in het midden van het toestel. De stofzuiger plooit 90°. Hierdoor slaag je er in perfect in de hoek te stofzuigen. In het midden zit ook een verende borstel wat je toelaat om de bodem extra proper te maken. De veren zorgen ook voor dat je zonder moeilijkheden over oneffenheden kan stofzuigen.

Universele aansluiting.

De Fairlocks kan optioneel geleverd worden met een Adapter. Deze blauwe adapter zorgt er voor dat u de Fairlocks eenvoudig kan bevestigen op de telescopische stok. Ook het aanzuigstuk is universeel. U kan dus iedere stofzuigerslang met een diameter van 38mm aansluiten op de Fairlocks. Hebt u dus reeds een manuele stofzuiger, dan kan u hem perfect vervangen door deze Fairlocks.

Professionele zwembadstofzuiger.

Alle onderdelen van de Fairlocks bodemzuiger kan u apart kopen. Dit betekent dat u het toestel vele jaren zal kunnen gebruiken. Geregeld herstellen we een Fairlocks van meer dan 10J oud! De producent kiest er bewust voor om enkel en alleen deze stofzuiger te produceren.

Dubbele fairlocks zwembadstofzuiger voor publieke zwembaden

Dubbele Fairlocks zwembadstofzuiger.

In publieke zwembaden wordt de Fairlocks ook in dubbele versie gebruik. Hiervoor hebt u speciale koppelstukken nodig en een stofzuiger flexibel van 50mm i.p.v. 38mm.

1 doos bevat 12 stuks. Per doos is er een quantumkorting.

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu