Faro terrasverwarming met pellets 04
Faro terrasverwarming met pellets 04Faro modellenFaro terrasverwarming klFaro terrasverwarming met pellets 02 klFaro terrasverwarming met pellets werkingFaro terrasverwarming met pellets 08Faro afmetingen

Faro heat M terras verwarmer

Deze Faro heat m design terras verwarming zorgt voor warmte & mooie vlam door de verbranding van houtpellets. Ideaal design brander voor horeca

 2.590,00

Vaak samen gekocht

Pellet brander starterskit

Pellet brander starterskit met brandstof gel en powerbank.


 • Extra verzendkost speciaal transport
 • Binnen de 2 weken geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op maandag 26 september tussen 9u en 17u
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Faro heat M terras verwarmer met pellets

Deze design terras verwarming zorgt voor warmte en een mooie vlam door de verbranding van houtpellets. Deze Italiaans design Faro heat M verwarming voor op terras is beschikbaar als Faro light naakt model, model met kapje de Faro Heat, de Faro Heat M met kapje en klein tafeltje en de Faro heat XL met grote hoed en grote tafel. Een verwarming met pellets op basis van hout is de meest ecologisch verantwoorde keuze (gemaakt van hout afval).

eenvoudig te gebruiken terrasbrander

Het gebruik van deze Faro heat M is zeer gemakkelijk. Je vult de brandcassette met houtpellets en voegt er bovenop brandbare gel aan toe. Onderaan in de pellet terras kachel past de cassette. Je steekt de vlam aan de pellets met een aansteker. Bij deze terrasverwarming hoort een powerbank die een kleine propeller aandrijft. Je start het toestel en de vlam wordt automatisch geregeld met een kleine propeller onderaan het toestel. Door de luchtdoorstroming creëer je een prachtig mooie grote vlam. Het vermogen is maarliefst 7000 Watt! De luchttoevoer kan u bijregelen om de vlam aan te wakkeren of om die te smoren voor meer of minder warmte productie.

Deze krachtige design terrasverwarming maakt hem uitermate geschikt voor bv een horeca terras. Het is handig om dan een extra brandcassette te voorzien om deze na 4h – 5h te kunnen vervangen.

Hoeveel verbruikt de faro heat M pellet terras brander

Het verbruik is 3,5kg per 2,5h, dit is dus 1,4 kg houtpellets per uur. 1 kg houtpellets kosten om en bij de 1€. Het verbruik van de core terrasverwarmer is dus ongeveer 1,4€/h. Om te vergelijken, een gas terras verwarming voor op terras verbruikt 2,5€/h een infrarood verwarming verbruikt 0,5€/h. De hout pellet verwarming is daarbij de meest ecologische keuze.

AANDACHT VEILIGHEID : deze terrasverwarming kan enkel buiten gebruikt worden. Bij de verbranding wordt er CO geproduceerd die zeer giftig is. Dit is met een klein briesje weg, binnen kan dit echter zorgen voor een CO-vergiftiging.

voordelen van de faro heat M terrasverwarmer op pellets

 • Met 7kg hout pellets geeft deze brander 4 tot 5 uur warmte op uw terras.
 • Deze verwarming voor op terras geeft zowel stralingswarmte als convectie warmte
 • Deze Faro heat M pellet brander is verkrijgbaar in zwarte hittebestendige poederlak
 • De hoogte van deze terras verwarming maakt hem zeer geschikt voor verwarming bij party tafeltjes. De afmetingen zijn D voet 54 cm x D buis 20 cm x D tafeltje 65 cm x 224 cm hoog.
 • De Faro heat M verwarming voor uw terras op pellets weegt 52kg
 • Vol automatische werking van het verbrandings proces.
 • Volledig ROOKVRIJ wat deze terrasbrander geschikt maakt voor bv een balkon.
 • Mooie vlammenspel rondom zichtbaar 360°
 • Zeer handig en eenvoudig in gebruik.
 • Werkt met ecologisch verantwoorde hout pellets. De pellets geven een zeer efficiënte verbranding en ze zijn quasi CO2 neutraal. Pellets zijn ten opzichte van gas of electriciteit ecologisch verantwoord.
 • Strak en modern Italiaans design die past op ieder terras
 • Geleverd met powerbank.
 • Vermogen 7000 W

 

 

Technische kenmerken van Faro heat M terras verwarmer

Vermogen

7000W

Hoogte

224 cm

Diameter

20 cm

Kleur

Zwart

Type vuur

Pellet vuur

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…