Fatboy Avenue Poef
Fatboy Avenue PoefFatboy Avenue PoefFatboy Avenue Poeffatboy-avenue-greyfatboy-avenue-lightgreyfatboy-avenue-bluefatboy-avenue-steelblue

Fatboy Avenue Poef

Comfortable vierkante poef van Fatboy.

Productcode: FBAVENUEPOEF Categorie: Merk: Fatboy

Fatboy Avenue Poef

De Fatboy Avenue poef is een vierkante poef met eindeloze mogelijkheden. Een simpele basis, voorzien van verbazingwekkende diepgang. Eenvoudig te verplaatsen, bestendig tegen water en vuil. Krachtig, comfortabel en klaar om op te zitten. Deze stevige poef is het ontbrekende puzzelstuk voor elk interieur, in te passen zoals jij dat wilt.

Als alleenstaand blok is hij al praktisch, maar samen met andere Avenues biedt de vierkante poef eindeloze kansen. Creëer je eigen loungemeubel, een blok of een heel bouwwerk. En dat zowel binnen als buiten. De Fatboy Avenue is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, grijs, staalblauw, blauw en antraciet. Combineer en bouw een persoonlijk zitmeubel

eigenschappen

  • super sterke kern
  • geschikt voor binnen en buiten gebruik
  • afmetingen : 60 x 60 x 47cm
  • gewicht : 3,95 kg
  • 4 beschikbare kleuren : grijs, lichtgrijs, blauw, staalblauw

instructies voor reiniging

Maak je Avenue schoon met een vochtige doek of water en zeep. Behandel de Avenue als een normaal tuinkussen en berg het op als het regent. Strijk je Avenue regelmatig om hem waterafstotend te houden.

Technische kenmerken van Fatboy Avenue Poef

Kleur

Blauw, Grijs, Lichtgrijs, Staalblauw

Lichtgevend

Nee

Opblaasbaar

Nee

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu