Fatboy Original Floatzac
Fatboy Original Floatzac03_FATBOY_Floatzac_CirclePillows+Kingpillows_Moodpicture17_FATBOY_Carpretty_Grand_Frame_Mood-Hortus_CROP_BusinessPlatformFATBOY_collection-image-1_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_01_Stripe_Anthracite_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_01_Stripe_Red_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_01_Stripe_Yellow_JPG-RGBFATBOY_floatzac_beach_JPG-RGBFATBOY_floatzac_charcoal_close-up_01FATBOY_floatzac_charcoal_close-up_07FATBOY_Floatzac_Close-up_06_Stripe_Anthracite_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_Close-up_06_Stripe_Red_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_Close-up_06_Stripe_Yellow_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_Close-up_07_Stripe_Anthracite_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_Close-up_07_Stripe_Red_JPG-RGBFATBOY_Floatzac_Close-up_07_Stripe_Yellow_JPG-RGBFATBOY_floatzac_Dark-OceanFATBOY_floatzac_ocean-2_JPG-RGBFATBOY_floatzac_ocean-melon_JPG-RGBFATBOY_floatzac_pool-close-up-2_RED2019FATBOY_floatzac_pool-diving-goggles_RED2019FATBOY_floatzac_red_close-up_01FATBOY_Floatzac_Red-Stripes_Pool-OverviewFATBOY_floatzac_sandy-taupe_close-up_01FATBOY_Floatzac_Stripe-Ocean-Blue_PackshotFATBOY_floatzac_surf_JPG-RGBFATBOY_floatzac_top-view-2_JPG-RGB

Fatboy Original Floatzac

Drijvende lounger die je ook als zitzak kan gebruiken.

 289,00

Productcode: N/B Categorieën: , , , Merk: Fatboy

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 28 september tussen 9u en 18u
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Fatboy Original Floatzac

Fatboy Original Floatzac laat je zalig drijven en ontspannen op het water. Deze zitzak kan je op en naast het zwembad gebruiken als perfecte lounger.
Combineer het comfort van een fatboy zitzak met de verfrissing van het water. De floatzac is gevuld met sneldrogende en waterbestendige parels. Ook is er een stevige onderkant uit meshstof waardoor het water gewoon kan weglopen. Er zijn verstelbare riemen zodat je hem kan vormgeven of makkelijk in en uit het water halen.
De floatzac is beschikbaar en verschillende hippe en chloorbestendige kleuren.

The cover up

Wil je langer genieten van je Floatzac? Hiervoor ontwikkelde fatboy een speciale beschermhoes. Deze is gemaakt van gerecycleerde petflessen waardoor je the cover up zeker als ecologisch mag bestempelen.
De hoes beschermd je zak tegen weer, wind en vogelpoep. Op deze manier blijft je zitzak langer mooi.

eigenschappen zitzak

 • Buitenste stof: 50% Acryl of Olefin en 50% PVC
 • Vulling: EPS (expanded polystyrene)
 • Water en vuil afstotend
 • Gebruik voor zowel buiten als binnen
 • Drijft
 • Chloor en UV bestendig
 • Afmeting: 180 cm x 134 cm
 • Gewicht: 6,5 kg

Gebruiksinstructies

Oppassen met scherpe voorwerpen, dit kan ervoor zorgen dat de stof scheurt waardoor de vulling zichtbaar wordt. Na verloop van tijd kan de vulling krimpen.
Reinig de stof door voorzichtig met een natte doek op het oppervlak te deppen.

Technische kenmerken van Fatboy Original Floatzac

Merk

fatboy

Opblaasbaar

Nee

Materiaal

Acrylic of Olefin, PVC

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…