Waterco Eco Pure grade 1

Filtermedia Waterco Eco Pure graad 3 (3 – 6mm)

 

 27,00

Op voorraad

Kwantumkorting
Van 2 tot 5 stuks 5% korting
Van 6 tot 20 stuks 10% korting
Van 21 tot 99 stuks 15% korting
Productcode: ECOPURE2 Categorie: Merk: Ecopure

  • Extra verzendkost speciaal transport
  • Binnen de week geleverd
  • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 28 september tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Filtermedia Waterco Eco Pure graad 2 (3 – 6mm)

De filtermedia Waterco Eco Pure grade 2 3 – 6mm is gemaakt van gerecycleerd glas. Het is ecologisch en een perfect alternatief voor zand. Bovendien biedt het een fijnere filtratie dan zand.

glasparels 3 – 6mm voor in de filter met Hoge zuiverheid

Terwijl andere filtratiematerialen veel verontreinigende stoffen kunnen bevatten, is het filtratieglas van Waterco chemisch inert. Het garandeert daarom een grotere zuiverheid. Door de hoge zuiverheid wordt het terugspoelen aanzienlijk verminderd voordat de filter in gebruik wordt genomen. Het filteren is dus sneller ingeschakeld.

Gerecycleerd filterglas grade 2 materiaal

De gebruikte grondstof komt rechtstreeks uit de recycling van huishoudelijk afval en bestaat volledig uit gerecycleerd glas. Het is ecologisch omdat we natuurlijke hulpbronnen kunnen vermijden die anders gebruikt worden.

Efficiënt filter glass grade 2

Het verwijdert 30% meer materialen en vervuilende stoffen dan zand. Dit bespaart waswater en restwater, evenals kosten voor verwarming en chemische behandeling.

Proper

Het is minder gevoelig voor biobrandstoffen. Thermisch behandelde oppervlakken zijn glad en vereisen minder corrigerende actie en minder chemische behandelingen om verontreinigende stoffen te verwijderen.

Economisch materiaal voor de filter 2 – 6mm

Er is 20% minder materiaal nodig om dezelfde filter te vullen. Dit omdat glas minder dicht is dan zand. De dichtheid kan van leverancier tot leverancier verschillen, afhankelijk van de herkomst van het zand.

Duurzaamheid filtermateriaal

Ons filtermateriaal heeft een specifiek warmtebehandelingsproces gevolgd om langzamer achteruit te gaan en daardoor langer mee te gaan.

Filtratie in de diepte

Glas is een filtermateriaal dat werkt volgens het principe van “diepe filtratie”. Onzuiverheden passeren het filterbed en raken gevangen in kleine ruimten tussen de deeltjes van het filtermedium, waardoor het gefilterde water door het filterbed kan passeren.

Technische kenmerken van Filtermedia Waterco Eco Pure graad 3 (3 - 6mm)

Product type

Glas

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu