Forno Gap tuinhaard
Forno Gap tuinhaardForno Gap tuinhaard 02Forno Gap tuinhaard 03Forno Gap tuinhaard 04

Gap tuinhaard

De GAP tuinhaard wordt geproduceerd van 3mm Corten staal en heeft een dubbelwandige vuurkamer. 2 modellen tuin kachels 1,2m en 1,5m.

 1.250,00 1.435,00

Productcode: N/B Categorie:

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 28 september tussen 9u en 18u
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

GAP tuinhaard 1,2 & 1,5m hoog

De GAP tuinhaard bestaat in een model van 1,2 & 1,5 m en is vervaardigd uit 3mm Corten staal de buitenschil is 6mm. De GAP tuinkachel kan je uitbreiden met een venster als GAP tuinhaard met pizzaoven.

Verschillende opties voor de GAP tuin kachel

Dit haardvuur voor in de tuin kan je uitrusten met een venster om het vuur spetters tegen te houden en het toch iets veiliger te maken. Ook is er een model beschikbaar met Pizzaoven. met behulp van de pizzasteen kan je er pizza’s in bakken.

Rookkanaal montage (rookkanaal is exclusief)

Voor de GAP haard van 1,2m

Rookkanaal met diameter van 154mm. Bovenop de kachel komt 1. het rookkanaal met regelklep, daarna kan u het rookkanaal langer maken met 2. onze rookkanalen en beschermen tegen de regen met 3. een rookkanaal regenkap.

De GAP kachel van 1,5m

Rookkanalen met een diameter van 204mm. Bovenop de kachel komt 1. het rookkanaal met regelklep, daarna kan u het rookkanaal langer maken met 2. onze rookkanalen en beschermen tegen de regen met 3. een rookkanaal regenkap.

Haardvuur eigenschappen

De tuinhaarden worden ongeroest geleverd. Het is de bedoeling dat u die natuurlijk laat roesten door het weer zijn impact op het staal zijn gang te laten gaan.

LEESTIP : hier kom je alles te weten over het vormen van roest.
AANDACHT : Net na de levering is het belangrijk om de haard voor in je tuin meteen uit te pakken. Op deze manier voorkom je vocht tussen de verpakking en de haard en de vorming van vlekken of onregelmatige roestvorming.

Het GAP haardvuur leveren we ZONDER rookkanaal. Rookkanalen, de regelklep en de regenkap kan u bijbestelling in onze categorie Tuinvuur toebehoren. Bij deze kachel heb je rookkanalen en accessoires nodig met een diameter van 154mm (voor de kachel van 1,2m) OF 204mm (voor de kachel van 1.5m)

Advies voor een een mooie en veilig tuin vuur

Als brandhout adviseren wij droog Berkenhout. Berkenhout ruikt lekker en ontvlamt zeer goed en laat weinig as achter. Hardere houtsoorten zoals bv beuk zijn ook geschikt maar meer voor grotere vuren. Vooreerst maakt u het vuur aan met droog sprokkelhout en aanmaakblokjes. Naarmate de vlam groeit kan je meer hout in de haard toevoegen. Leg niet meer dan 1,5kg hout in de GAP tuinhaard.

Pluspunten van de GAP

 • Ontzetten sterk 3mm materiaal en 6mm buitenschil dus heel slijtvast en een lange levensduur
 • Een tuin kachel met dubbelwandige vuurkamer
 • Heel gezellig en tijdloos design die past in ieder tuin ontwerp, rustiek of modern
 • Weer bestendig en duurzaam materialen
 • 5 jaar garantie
 • Afmetingen : H120 x B45 x D49 cm  – Gewicht 110kg
 • Afmetingen : H150 x B75 x D49 cm  – Gewicht 151kg

 

 

Technische kenmerken van Gap tuinhaard

Hoogte

120 cm, 150 cm

Materiaal

Cortenstaal

Materiaal dikte

3 mm

Type vuur

Tuinhaard

Gewicht

110 kg, 115 kg

Kleur

Roest

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu