Garden Leisure spa GL 863L Stereo 02
Garden Leisure spa GL 863L Stereo 02Garden Leisure spa GL 863L StereoSturing Gecko Garden Leisure spa

Garden Leisure Spa GL863L Stereo

Garden Leisure Spa GL863L is een TOP luxe jacuzzi voor 6 personen met 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. Inclusief LED, waterbehandeling & muziek.

 15.725,00

Vaak samen gekocht

Spa Trap Grijs

Een Spa trap grijs gekleurd voor het instappen in de jacuzzi te vereenvoudigen. Eenvoudige montage, veilige en breede antislip tredes.

Spa Cover Caddy

Spa cover caddy handige lift voor het netjes opbergen van de jacuzzi hoes. Montage zonder schroeven. Zeer handig en compact opberg systeem.

Spa Handvat

Een carbon grijs spa handvat voor plaatsing tegen de jacuzzi die het instappen vereenvoudigd. Montage zonder boren.

Categorie: Merk: Garden Leisure

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 2 weken geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Garden Leisure Spa GL863L voor 6 personen met LED en Bluetooth muziek installatie

Garden Leisure Spa GL863L is een TOP luxe jacuzzi voor 6 personen met 1 ligplaats en 5 zitplaatsen. Inclusief LED, waterbehandeling & GECKO muziek installatie.

Spa met massage voor nek, rug en benen

De Garden Leisure Spa GL 863 is ons TOP LUXE jacuzzi en heeft maarliefst 63 jets. De spa jets zorgen voor massage op 4 plaatsen; schouder en nek massage, rug en onderrug massage, massage van de kuiten en benen, tot slot heeft deze jacuzzi 4 therapeutische jets voor de voeten. De jets zijn geïntegreerd in 1 comfortabele lounge ligplaats en 5 zitplaatsen. Deze spa is uitgerust met 4 extra VOET massage jets, 2 extra lage rug jets en 2 fontein jets.

Jets voor nek en schouder massage

Voor de ultieme stress verminderende massage van uw hals en schouders heeft de fabrikant neerwaartse jets ontwikkeld. Door de ergonomisch gevormde lounge zit en ligplaatsen krijgen alle plaatsen van uw lichaam een perfecte hydro-massage. Iedere plekje in de Garden Leisure spa 863 heeft jets met een andere opstelling.

De jacuzzi van het merk Garden Leisure is ontwikkeld met de bedoeling om voor een zo laag mogelijke gebruikskost de BESTE en meest comfortabel mogelijk hydro massage te bieden.

Lage rug massage jets

Geniet van een heerlijke massage door de ergonomisch geplaatste jets in de lounge ligplaatsen. Deze zorgen er voor dat uw lage rug een stevige hydro massage krijgt. In deze Leisure Spa zijn tot 19 rugjets aanwezig en 4 speciale voet jets voor een perfecte voet hydromassage.

Kuit, voet en been massage

Elke ligplaats heeft massage jets ter hoogte van de kuiten en voeten als standaard functie. Door de zeer ergonomische vorm zal uw onderbeen, voet en de kuit een perfecte hydro massage krijgen.

Eenvoudige te bedienen Garden Leisure Spa

Sturing Gecko Garden Leisure spa VKHet hart van een hottub zijn natuurlijk de sturing en de filtertechnieken. Voor de sturing koos het merk Garden Leisure voor een zeer betrouwbare partner, namelijk Gecko. Gecko is toonaangevend wat betreft spa sturingen en spa waterbehandeling systemen. De bediening is bewust uitermate eenvoudig gehouden.

Een eenvoudige bediening van de jacuzzi zorgen mede voor het comfort. Geen ingewikkelde programma’s, APP’s of instellingen. De eenvoud van de Gecko sturing van de Garden Leisure spa 863 is zijn kracht.

Een groot scherm toont de temperatuur van de het water in de hottub. Meet een eenvoudige aanraking kan je de temperatuur regelen, de LED verlichting aan en uit zetten en de jets activeren.

De sturingen zijn de allerlaatste nieuwe generatie spa sturingen, zonder bewegende onderdelen. Hierdoor zijn onze Gardenleisure Spa’s zeer betrouwbaar, degelijk en super eenvoudig in gebruik.

Eenvoudige elektrische aansluiting van de spa 645

Weekend spa aansluitingDe aansluiting van deze jacuzzi moet gebeuren aan de hand van een elektrische kabel die moet worden aangesloten op de spa rechtstreeks. Dit moet u laten uitvoeren door een erkend elektricien of door onze techniekers.De elektrische kabel moet een minimale kabeldikte hebben van 4mm² (3g 4mm²). De kabel moet beveiligd zijn met een 30mA overstroom beveiliging. Dit is een standaard veiligheid voor vochtige ruimtes (bv badkamer) en voor buiten (bv een buiten stopcontact).

Wenst u liever een eenvoudige aansluiting? De lektrische aansluiting van de Weekend Spa 330 en de Weekend Spa 536 is PLUG & PLAY. Met een elektrische kabel van 3m en een ingebouwde stroomonderbreker is de spa met stekker in 1 – 2 – 3 geïnstalleerd. Het enige dat u nodig hebt is een stopcontact. De stekker van de spa kan u rechtstreeks aansluiten op het stopcontact.

MEER INFO OF EEN OFFERTE CONTACTEER ONS : info@aquatechno.be

 

Hottub met goede waterbehandeling

Weekend spa zuiver waterDe Garden Leisure Spa heeft een zeer performante filtratie aan de hand van een filterpatroon en een Ozone generator.

De patroon filter zorgt er voor dat grovere vuildeeltjes die het water zouden troebel maken weggefilterd worden. De Ozon generator zorgt voor een krachtig oxidant die bacteriën, virussen en algen zal vernietigen. Daarbovenop voorkomt de antibacteriële laag (microban) binnenin de kuip bacterie groei.

De voordelen van de spa waterbehandeling opgesomd:
 • De waterbehandeling van de Garden Leisure Spa vermindert de behoefte aan chemische ontsmetting met 60 to 90%
 • Het restproduct van Ozon is zuurstof en onschadelijk
 • Ozon is een ontzettend doeltreffende ontsmetter (door bacteriën, ziektekiemen of virussen af tot 99%)
 • Breekt oliën, lotions en ander verontreinigende producten af wat zorgt voor helderder water
 • 100% biologische afbreekbaar

Een spa kuip met zeer degelijke kwaliteit

De binnenkant van de Gardenleisurespa GL863L is steeds STERLING SILVER. De buitenkant van de Spa is afgewerkt in het grijs met hardhout latten in horizontale richting. De buitenkant is onderhoudsvrij en UV en weer bestendig.

Zeer energie zuinige spa

De Garden Leisure 863 is ontzettend doeltreffend geïsoleerd om de gebruiker kosten zo laag mogelijk te houden. Mede door de eenvoud van de spa’s zijn ze energie zuinig. Maar ook en nog meer door een uitermate efficiënte reflecterende thermische buffer (RTB – Reflective Thermal Barrier). Deze isolatie houdt de warmte binnen in de spa kuip en zorgt er voor dat de koude van buiten de spa geen invloed kan uitoefenen en het water in de jacuzzi kan afkoelen.

In tegenstelling tot heel veel andere fabrikanten is er geen gebruik gemaakt van de in opspraak gekomen spuit schuim isolatie.

Alle apparatuur van de jacuzzi zit ook binnen in de thermische isolatie en niet buiten de spa wat het lage elektrische verbruik ook ten goede komt.

Op de hittekaart hierboven kan u de resultaten zien van de doorgedreven isolatie. Het spa water is 35°C, naast de spa staat een persoon. Buiten is het 5 °C.

Een spa met frame en lange levensduur

De jacuzzi rust op een speciaal opgemaakt frame voor een gelijkmatige ondersteuning van de spa. Dit zorgt voor een langere levensduur.

Jacuzzi met geïsoleerde vloerplaat

Ook de vloer is geïsoleerd met een energiebesparende polyfoam isolatie aan de binnenkant van de omkasting. Deze is niet toxisch, niet onderhevig aan condensatie, rot niet, geurloos, flexibel en licht. Er is een opstaande rand van 100mm die voorkomt dat er dieren, vocht of insecten in de binnenkant van de spa geraken. Het typische koude effect vanaf de bodem is hiermee dus uitgeschakeld.

Koop een spa in volle vertrouwen en betrouwbare garantie

Net zoals bij zwembaden is de service en NA service zeer belangrijk. Kiezen voor ons is kiezen voor een bedrijf die sinds 2005 actief is een betrouwbare partner is voor uw service, garantie en producten.

Betrouwbare Gecko sturing

Al onze jacuzzi’s zijn uitgerust met een Gecko sturing. Samen met Balboa de meest betrouwbare sturing op de markt. Geen Chinese sturing of een onbekend merk maar een betrouwbare eenvoudige sturing.

Spa met stevige garantie voorwaarden

 • 15 jaar garantie op de structuur van de kuip
 • 5 jaar garantie op het oppervlak van de spakuip
 • 3 jaar garantie op de sturing, pompen en waterbehandeling (uitgezonderd de lamp)
 • 2 jaar garantie op de spa cover waar u de jacuzzi mee afdekt

Meer info over de fabrikant Garden Leisure

Garden Leisure is een Amerikaans TOP merk van jacuzzi’s en swim spa’s. De Spa Fabrikant focust op 3 belangrijke pijlers

zo gering mogelijke toevoeging van chemische producten

Door een zeer efficïente filtratie en de OZONE ontsmetting heb je als klant ontzettend weinig SPA producten nodig voor het behandelen van het water in de jacuzzi.

Groene productie van de spa’s

Garden Leisure gaat er prat op dat ze zoveel waar mogelijk gerecycleerde grondstoffen gebruiken. Dit zorgt voor een zo klein mogelijke impact op de natuur. Dit alles met een strikte controle op de kwaliteit om top producten af te leveren.

Componenten van zeer hoge kwaliteit

Door hun jarenlange ervaring is Garden Leisure er in geslaagd TOP producenten te selecteren voor de toelevering van hun onderdelen. Hun sturingen en waterbehandeling van het TOP merk Gecko is hiervan een voorbeeld.

Technische eigenschappen van de Weekend Spa 536

 • Pomp : 2 massagepomp 2,5PK – waarvan 1 dual speed
 • 2 filterpatronen + 1 circulatie pomp
 • Verwarming : 4kW
 • Waterbehandeling : UV – C lamp 11 Watt
 • Uitrusting : 3 kussens + dikke isolerende afdekking
 • Verlichting : 16 kleurentherapie LED lampen aan de waterlijn
 • MUZIEK : 60 W
 • Aansluiting : met kabel 3 m 3 x 4mm², 30mA/16A veiligheid rechtstreeks op de Spa
 • Keur :
  • Kuip : Sterling Silver
  • Omkasting : Grijs hardhout
  • Cover : Grijs

MEER INFO OF EEN OFFERTE CONTACTEER ONS : info@aquatechno.be

PRIJS IS INCLUSIEF LEVERING T.W.V 350€ (BELGIË)

Technische kenmerken van Garden Leisure Spa GL863L Stereo

Merk

Garden Leisure

Kleur

Antraciet, Zilver

Opblaasbaar

Nee

Volume

1703 liter

Gewicht

408 kg

Hoogte

99 cm

Aantal personen

6

Lucht jets

63

Afmetingen

231 x 231 x 99 cm

Verwarmingsvermogen

4 kW

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…

OPGEPAST : we zijn in verlof tot 8 augustus. Bestellingen worden pas vertraagd verstuurd vanaf maandag 8 augustus.

Sluiten