Hanna Security pool plus doseersysteem met cloud met doorstroomcel

Hanna Security pool plus doseersysteem met cloud met doorstroomcel

Hanna security pool doseersysteem met cloud ALL IN kit systeem voor het automatisch behandelen van zwembadwater in privé zwembaden en spa’s.

 2.295,00

Categorie:

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op dinsdag 16 augustus tussen 9u en 17u
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Hanna Security pool plus doseersysteem met cloud met doorstroomcel

Hanna security pool doseersysteem met cloud ALL IN kit systeem voor het automatisch behandelen van zwembadwater in privé zwembaden en spa’s.
Deze versie is met doorstroomcel die reeds voor gemonteerd is op een plaatje. Op deze manier kan je makkelijk alles in één keer ophangen.

Unieke automatische regeling voor uw zwembadwater

Deze alles in  één oplossing voor het automatisch regelen van uw pH en Chloorgehalte in zwembad en spa water is een uniek concept. De Security pool plus dosering met cloud systeem heeft 2 pompen in 1 toestel en is aangestuurd door een elektrode die 3 parameters meet. Dus deze ene sonde meet zowel pH (zuurtegraad), Redox (chloorgehalte – ontsmetting) en de temperatuur van het zwembad water.

de eigenschappen van het Security pool plus doseersysteem met cloud:

 • dosering met log functie, paswoord bescherming en kalibratie data
 • zeer eenvoudig te installeren ALL IN kit systeem
 • deze zwembadwaterbehandeling is zeer stil in werking en ontzettend betrouwbaar
 • heel eenvoudig onderhoud vriendelijk
 • de metingen van de pH en RX waarde zijn heel betrouwbaar en nauwkeurig
 • het automatisch waterbehandeling systeem kan gebruikt worden voor zwembaden en voor spa’s
 • eenvoudig af te lezen display
 • veilig, hoog en laag alarm systeem voorkomt over dosering
 • regelbaar pomp debiet tussen 0,5 en 3,5l/h
 • internet toegang (via netwerk kabel)
 • analoge uitgang voor PLC sturing of gegevensoverdracht naar een PC

Veilige en efficiënte zwembadwaterbehandeling

Het doseersysteem met cloud is heel veilig en efficiënt. Vooreerst de gecombineerde elektrode een ingebouwde aarding die beïnvloeding door zwerfstromen voorkomt.

Ten tweede wordt de netspanningsvoeding voorzien via de circulatiepomp (geen flow = geen dosering. Dit maakt het systeem super veilig en voorkomt chloorgas vorming.

Als derde beveiliging kan er een extra flow switch aangesloten worden.

De vierde beveiliging is een beveiliging op over dosering aan de hand van een alarm. U kan dus nooit te veel chemicaliën in het zwembad doseren. Er is zowel een tijdslimiet, pomp stopt met doseren na een welbepaalde ingestelde tijd. Alsook een alarm op een te hoge of een te lage werking. Dit voorkomt een extreem hoge of lage pH en chloor waarde.

Als laatste veiligheid is er een voorrang dosering van het zuur op de dosering van het chloor. Zo doseert het systeem dus enkel chloor wanneer de pH waarde optimaal is.

De efficiëntie en gemak van werken met een automatische dosering is niet te vergelijken met het manueel gebruik van zwembadproducten of spa producten en vele malen gemakkelijker.

Doseersysteem voor zowel grote als kleine volumes water.

Doordat het debiet van de doseerpompjes van de Hanna Security Pool doseersysteem met cloud regelbaar is tussen de 0,5 en 3,5L/u kan u dit toestel gebruiken voor het behandelen van bv Spa water, voor kleine zwembaden en voor grote zwembaden. In kleine zwembaden hebt u minder product nodig om een pH of Chloor verandering te bekomen. Dus in grote zwembaden dan ook meer product.

De dosering van het product werkt ook proportioneel. Dit betekent dat de dosering “vertraagd” als het setpoint bijna is bereikt. Hierdoor heb je een stabiele waarde en zal u nooit te veel producten doseren.

de Hanna Cloud zorgt voor toegang op afstand

Aan de hand van een online dashboard kan u alle meetgegevens, trends, instellingen enz… nazien en opvolgen. De applicatie is geschikt voor alle moderne webbrowsers. U kan dus inloggen vanop uw PC, tablet of GSM. Via pomp up berichten of email ontvangt u de meldingen van uw toestel.

 

 

Opgepast: Dit toestel heeft geen draadloze wifi connectie. De internet aansluiting van het toestel moet met een ethernet kabel gebeuren.

 

 

 

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu