Hayward Sumheat FI
Hayward Sumheat FIHayward Sumheat FI waaierSumheat FI technische specificatiesInstallatie positie Sumheat FIAansluitstukken Warmtepomp AQT InverterAansluitschema Warmtepomp AQT inverter

Hayward Sumheat Fi Inverter

Hayward Sumheat Fi nieuwe generatie verticale full inverter warmtepomp. Zeer grote modellen beschikbaar tot 30kW. Meest krachtige model in de markt.

 6.650,00 8.950,00

Wissen
Productcode: Niet beschikbaar Categorie: Merk: Hayward

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op donderdag 11 augustus tussen 9u en 17u
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Hayward Sumheat Fi Inverter

Hayward Sumheat Fi nieuwe generatie verticale full inverter warmtepomp. Zeer grote modellen beschikbaar tot 30kW. Naast de InverX de meest krachtige model.

Alle voordelen van deze zwembad warmtepomp opgesomt

 

De sumheat, referentie in de markt

In de jaren 1990 – 2000 was de Sumheat van Hayward DE referentie in de markt. We plaatsten als bedrijf tientallen van deze zwembad warmtepompen. Het grote voordeel, is de beschikbaarheid van zeer krachtige toestellen. Dit liet toe om (zeer) grote zwembaden in geen tijd op te warmen. Deze Hayward Sumheat Fi is nu de nieuwe gemoderniseerde versie van het toenmalig zeer succesvol toestel.

Het succes kwam er naar aanleiding van 3 belangrijke voordelen. Het eerste voordeel is de verticale luchtuitstoot. Daarom kan deze warmtepomp op verschillende plaatsen eenvoudiger geïnstalleerd worden. Ten tweede zorgt de speciale ventilator voor een stillere werking. Een derde voordeel is de  keuze voor een aansluiting op een Mono fase elektrische aansluiting of de aansluiting op een Tri fase elektrisch circuit.

De innovaties die zorgen voor een performant moderne en zuinige zwembadverwarming

 • De IN TECH Technologie Full Inverter, een combinatie van een inverter ventilator en een inverter compressor
 • Speciaal ontwerp die het toestel toelaat te werken zelfs in extreme omstandigheden tot -15°C het volledige zwembadseizoen
 • Een wifi module voor connectie met een handige APP waardoor u het toestel altijd van op afstand kan bedienen
 • Het toestel laat toe om aan de hand van de omgevings factoren de nodige kracht te verlenen en steeds optimaal en energie zuinig te werken. In standaard modus zorgt dit voor een besparing van 30% op uw verbruik
 • Automatische ontdooi cyclus
 • Er is een stille nacht functie op de Sumheat Fi voor stillere werking tijdens de nacht
 • Alle informatie is te zien op een groot digitaal scherm
 • standaard 3 jaar garantie en 4 jaar als u het toestel bij ons koopt (Totally Hayward)

Het ecologisch voordeel van de R32 Koelvloeistof

Koudemiddel R32 beter voor het milieuIn de Sumheat Fi is gebruik gemaakt van R32 koelvloeistof. Omdat deze koelvloeistof heel wat voordelen heeft t.o.v. de R410a is dit de toekomst. De uitstoot van van broeikasgas is 2/3 minder. Deze koelvloeistof werkt veel efficiënter. Daardoor is er tot 10% minder vloeistof nodig voor hetzelfde rendement. Het is een product die uit 1 bestanddeel bestaat en dus veel beter te recycleren valt.  Ook bij koudere temperatuur presteerd deze R32 koelvloeistof veel beter.

 

 

 

 

Hayward Sumheat Fi wartmepomp met WIFI connectie

Deze Sumheat heeft een geïntegreerde wifi module wat toelaat om dit toestel met een APP op uw smartphone of tablet te bedienen. Hiermee kan u dus in op ieder moment de temperatuur en de werking van het toestel bedienen. Dit is zeer handig als u bv zonnepanelen hebt en het toestel wil laten werken als uw zonnepanelen electriciteit produceren.

Technische kenmerken van Hayward Sumheat Fi Inverter

Merk

Hayward

Electrische aansluiting

Tri Fase, Mono Fase

Zwembad volume m³

Groot 50 – 100

Materiaal warmtewisselaar

Titanium

Garantie

3J, 4J

Aansluiting

50 mm

Zwembad type

Inbouw zwembad

Ventilator richting

Verticaal

Type warmtepomp

Full inverter

Verwarmingsvermogen

17 kW, 21 kW, 25 kW, 30 kW

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…