Helios infrarood terrasverwarmer 05 kl
Helios infrarood terrasverwarmer 05 klHelios infrarood terrasverwarmer 02Helios infrarood terrasverwarmer 03Helios infrarood terrasverwarmer 04Helios infrarood terrasverwarmer 06Helios infrarood terrasverwarmer 09Helios infrarood terrasverwarmer 04Helios infrarood terrasverwarmer 02

Helios infrarood terrasverwarmer

Helios infrarood terraswarmer voor horeca terrasen, commerciëel ruimtes, binnen en buitengebruik. Ook geschikt voor privaat gebruik op terras.

 659,00

Kwantumkorting
Van 2 tot 4 stuks 5% korting
Van 5 tot 9 stuks 10% korting
Van 10 tot 99 stuks 15% korting

 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Helios infrarood terraswarmer voor horeca en privé

Deze Helios infrarood terraswarmer is uitermate geschikt voor horeca terrassen, zakelijke ruimtes, binnen en buitengebruik. Deze vrijstaande infrarood terras verwarmer is ook geschikt voor privaat gebruik op terras.

Design infrarood terrasverwarming

Het design van deze infrarood verwarming is gemaakt om lang mee te gaan. De behuizing is in metaal, het toestel is waterdicht en duurzaam vervaardigd. De Helios infrarood is door het degelijk design heel geschikt voor intensief gebruik. Hiermee bedoelen we een horecaterras, een terras van een café, in een garage, op een evenement, een balkon of een overdekt poolhouse terras. Het terras verwarmings toestel kan binnen en buiten gebruikt worden. Het design is slank en heel duurzaam. De hoogte is 152cm.

Zeer duurzame en energie zuinige Helios infrarood terras verwarming.

Kenmerkend voor deze infrarood verwarming is het zeer hoge rendement. Dit hoog rendement wordt bekomen door de gepatenteerde carbon verwarmingselementen. In dit toestel zitten er 2 carbon infrarood stralers. Het totale vermogen is 2960 Watt. In het infraroodtoestel zit een beweging detector, hierdoor is het energieverbruik uitzonderlijk laag. Het lage verbruik zorgt er dus voor dit de Helios een zeer milieu vriendelijke terrasverwarming is.

Infraroodverwarming met een hoog gebruiksgemak.

Deze verwarmer leveren we gebruiksklaar. Het Helios infrarood toestel heeft een elektrische kabel met stekker waardoor je het onmiddellijk kan aansluiten en gebruiken. Er is een afstandsbediening die magnetisch is, en dus aan het infrarood toestel kan kleven. De bewegingsdector zorgt er voor dat na 4min het toestel uit gaat en u dus geen verloren energie verbruik hebt. Ideaal voor een terras bij een restaurant of café.

Onderaan deze Helios infraroodverwarming zijn er wieltjes, achteraan een handvat en in de achterkant een opbergruimte voor de kabel. Het toestel kan u dus gemakkelijk verplaatsen en bv bij het sluiten van terras binnen opbergen. Er is een meegeleverde hoes om de infraroodverwarming te beschermen bij het opbergen.

U kan een ruimte tot 20m² effectief opwarmen door de grote straalhoek van 130° en de hoogte van 152cm. De carbon IR stralers geven instant (na 5sec) een aangenaam warmtegevoel. Deze warmte is infrarood straling en bijgevolg dus niet onderhevig aan de wind. De warmte dringt in het lichaam en zorgt voor een aangename warmte.

De infrarood vrijstaande straler is een reeks van 3 modellen, en er zij dus 2 andere keuzes:

Infraroodstraler ontwikkeld met focus op duurzaamheid en innovatie

De Helios infrarood terras verwarmer is volledig waterdicht en dus bestand tegen regen, sneeuw of water spatten. Deze infraroodverwarming heel geschikt voor commercieel buitengebruik en hierdoor dus ook voor horeca terrassen. Deze Helios is uitgerust met de PIR besparingsfunctie (passieve infrarood besparing). Met andere woorden zorgt dit er voor dat het toestel van zelf uitschakelt na 4 minuten ‘zonder beweging’ in de straalhoek van de infrarood terras verwarming.

Infrarood product eigenschappen

 • Helios infrarood verwarming voor
  • publieke ruimtes
  • private en horeca terras
  • evenementen
  • in poolhousen en veranda’s
 • Afmetingen infrarood terras straler : H 152cm x D 50cm
 • Gewicht van 20,7kg
 • Elektrische aansluiting met snoer op een stopcontact
 • Vermogen 1480W en 2960W
 • Bewegingsdetector met uitschakeling na 4 minuten
 • Wieltjes, handvat en opbergruimte voor de kabel

 

Technische kenmerken van Helios infrarood terrasverwarmer

Afstandsbediening

Ja

Infrarood verwarming type

IR staand model

Kleur

Zwart

Vermogen

2960W

Verwarmingsbereik

20m²

Infrarood techniek

Carbon

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…

OPGEPAST : we zijn in verlof tot 8 augustus. Bestellingen worden pas vertraagd verstuurd vanaf maandag 8 augustus.

Sluiten