Bruges houtopslas
Bruges houtopslasWood Storage Bruges 04Wood Storage Bruges 07Wood Storage Bruges 12Wood Storage detail 01Wood Storage detail 02Wood Storage detail 07Wood Storage detail 08Houtopslag Bruges eigenschappen

Houtopslag Bruges

Dit design houtopslag Bruges systeem voor in de tuin in de vorm van huisjes is een een stijlvol, duurzaam en doordachte tuin decoratie.

 2.295,00

Categorie:

  • Extra verzendkost speciaal transport
  • Binnen de week geleverd
  • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 28 september tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Design houtopslag Bruges

Dit design hout opberg systeem voor in de tuin in de vorm van huisjes “Wood storage Bruges” is ontworpen door de Belgische designer Jan Kuppers (Kuppers & Wuytens). Hun design is gebaseerd op het typische huisjes straatbeeld in België/Brugge.

Opbouw van Bruges hout opslag systeem

Bruges houtopslag is 3,8m lang en 1,9m hoog en gemaakt van 3mm dik Cortenstaal. Het bestaat uit 3 “huizen – compartimenten” met zadeldak. Dit design opslag systeem wordt geleverd in een bouwpakket. Het opbouwen is eenvoudig en lukt de handige Harry in slechts 1h! Er zijn ook mooie BloXX tuinbanken van dezelfde fabrikant.

Multifunctionele hout opberg ruimte

Naast een handig en functioneel opberg systeem voor brandhout is het ook een stijlvol, duurzaam en doordachte tuin decoratie die prominent en zichtbaar opgesteld kan worden in de tuin. Het ontwerp van dit natuurlijk geroest cortenstaal opslagsysteem in combinatie met hout zorgt er voor dat dit hout opslag systeem past in verschillende tuinen en een groene omgeving volledig tot zijn recht komt.

Eigenschappen houtopslag Bruges

Afmetingen : L 380 cm x H 186 cm x D 74 cm

Gewicht : 350 kg

Pakket : 3 modules + tussenstuk

 

Technische kenmerken van Houtopslag Bruges

Materiaal

Cortenstaal

Materiaal dikte

3 mm

Kleur

Roest

Hoogte

186 cm

Gewicht

200 kg

Lengte

380 cm

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu