HTH FlocFix patronen

HTH Flocfix patronen

Met flocculant patronen of kousen 1 / 14 dagen inde skimmer blijft het zwembadwater helder.

DIT PRODUCT WERD VERVANGEN DOOR : AQT Superflock patronen

Uitverkocht

Productcode: HTHFF Categorie: Merk: Hth arch

HTH flocfix patronen – kousen

Met HTH Flocfix patronen of kousen dosering van 1 / 14 dagen in de skimmer blijft het zwembadwater kristal helder. Dit product vervangt de Delphin Superfloc

HTH FLocfix patronen of kousen

De floc fix patronen wegen 125g en zitten verpakt per 8 kousen in 1 doosje. De zakjes met vlokmiddel houden uw zwembadater mooi helder.

Hoeveel moet u doseren?

Wij adviseren 1 a 2 zakjes te plaatsen in de skimmer per 50m³ iedere 14 dagen. Met deze dosering zal u merken dat het zwembadwater veel helderder is.

Hoe werkt flocculant?

In de zakjes zit Aluminiumsulfaat (coagulant) dit zorgt er voor dat de opgeloste onzuiverheden samen klitten en opgevangen worden in de zandfilter. De de werking van de zandfilter zal dus verbeteren. Flocculant patronen plaats je in de skimmer en lossen traag op met geleidelijke vlokking op de zandfilter.

Gebruik ik niet beter poeder flocculant of vloeibaar flocculant?

Bij poeder of vloeibaar flocculant direct in het zwembad gedoseerd zal je instant vlokken krijgen IN het zwembad. Dit zorgt voor vervelend werk nadien. U moet nu immer de vlokken laten bezinken en stofzuigen naar de riool.

Flocculant cartouchen zijn dus handiger omdat ze GELEIDELIJK oplossen op de zandfilter. Na enkele dagen backwashed u de zandfilter en spoelt u alle onzuiverheden naar de riool.

Ook de zwembadrobot kan deze vlokken niet capteren. zowel bij een zandfilter als een filter van een zwembadrobot zal u doorslag krijgen van de vlokken.

Vloeibaar flocculant wordt voornamelijk ingezet in publieke zwembaden waar het continue en automatisch gedoseerd word voor de zandfilter.

Technische kenmerken van HTH Flocfix patronen

Verpakking

1 kg

Toepassing

Helder water

Actieve stof

Vlokmiddel

Product type

Kousen

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu