Humble One table light Smart gold-1
Humble One table light Smart gold-1Humble One table light Smart black woodHumble One table light Smart dark greyHumble One table light Smart goldHumble One table light Smart white marble

Humble One table light Smart

Humble One smart is een slimme sfeerlamp met mooie design volledig draadloos en met de smartphone te bedienen.

 149,00 169,00

Wissen
Productcode: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , Merk: Humble lights

  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op donderdag 7 juli tussen 9u en 17u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Humble One table light Smart

Humble One table light Smart is de slimme versie van onze Humble one. Deze versie kunt u bedienen met de smartphone in combinatie met een smart bridge systeem.
één van de bekendste bridge systemen is de Philips Hue bridge. Ook ikea heeft zo’n brug onder de naam Trâdfri. Via deze manier kan je meerdere lampen tegelijk bedienen. Gewoon aansluiten op je slimme verlichtingssysteem. Zodra de lamp verbonden is kan je hem op elke gewenste manier bedienen. Gewoon aan/uit of dimmen, zelf via spraak kan je ze inschakelen.
Nog een belangrijke factor bij de Humble One Smart is de functie om te groeperen. Ten opzichte van de klassieke afstandbediening is groeperen wel de belangrijkste functie.
Zo kan je lampjes koppelen aan ruimtes of bij horeca aan tafels.

Slimme verlichting groeperen

De belangrijkste functie van de Humble one Smart in vergelijking met de klassieke afstandbediening is het groeperen van je lampen. Aan of uit zetten en dimmen van de lampjes kan je namelijk ook via de gewone afstandsbediening. Ook bedien je dan alle lampen in een straal van +- 10 meter. Met slimme lampen kan je groepen aan of uit zetten en dimmen. Bijvoorbeeld alle sfeerlampen die in de living staan kan je zacht laten schijnen. De lampjes in de gang kan je dan de maximale lichtsterkte geven zodat de hele ruimte verlicht kan worden. Ook kan je sferen toevoegen zoals bijvoorbeeld inschakelen van de lamp bij zonsondergang.

bewegingssensor

Een extra leuke mogelijkheid is om een optionele bewegingssensor te voorzien. Op deze manier gaan ze pas aan als je de gang of badkamer binnenkomt.
De mogelijkheden met deze technologie is eindeloos en blijven altijd maar groeien en verbeteren.

Wat is een smart bridge systeem?

Een smart bridge systeem is het brein van je slimme verlichting. Dit is de basis die je nodig hebt voor slimme verlichting. Zo goed als de meeste systemen werken op de Zigbee-technologie.
Bij elke lamp die je toevoegt herhaalt zigbee het signaal. Hierdoor vergroot het bereik van je hele systeem. Het enige wat je nodig hebt is een stroombron en ethernet aansluiting.

Waarom heb ik een bridge systeem nodig?

De Humble One table light smart maakt gebruik van Zigbee 3.0 protocol en hiervoor is een brug vereist. Met deze technologie is het mogelijk om op een energiezuinige manier te werken.
En zo de beste batterijduur te behouden in combinatie met de slimme functionaliteiten.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Humble One en de One Smart?

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…

OPGEPAST : Vrijdag 08/07 en Zaterdag 09/07 is de winkel niet bereikbaar door het festival Hypodream

Sluiten