MONTANA 2019
MONTANA 2019Prise différentielle 10mAraccords bloc moteurMONTANA SPA+BACHEMONTANA AMBIANCE-2019CDJ_4918Bloc MoteurAMBIANCE Montana_6POK2x Bouchons

Inflatable spa Rond Montana 4 personen

Compacte en eenvoudig te plaatsen opblaasbare ronde spa.

 450,00

Vaak samen gekocht

Spa Trap Zwart

Zwarte spa trap om veilig de jacuzzi in en uit te stappen. Breede tredes met antislip groeven en een breedte van 81cm.

AquaFinesse voor opblaasbare spa

Met deze set verleng je aanzienlijk de levensduur van uw spa.

Categorie: Merk: Netspa

  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 28 september tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Inflatable spa Rond Montana 4 personen

De inflatable spa Rond Montana 4 personen is een budget vriendelijke opblaasbare spa. Hij is compact en zeer eenvoudig op te zetten.
Met deze spa kan je van 2 tot 4 personen genieten van luxe aan een zeer scherpe prijs.
De aspen spa kan je verwarmen tot 42°C tegen hogere temperaturen is hij beschermd zodat er geen oververhitting kan voordoen. Maar liefst 110 lucht jets verzekeren een heerlijke massage.
Met het eenvoudige digitale bedieningspaneel kan de deze optie eenvoudig uitschakelen.

filterpomp

De inflatable spa Montana beschikt over een krachtige motorblok die uitgerust is met een energiebesparende temperatuurregeling. De pomp beschikt over 3 functies namelijk: verwarming, massage en filtratie.
Deze spa kan je verwarmen met een snelheid van 1.5-2.5°C per uur. De filterpomp kan eenvoudig aangekoppeld worden alsook het loskoppelen doe je zeer snel en eenvoudig.

Onderdelen

Alle noodzakelijke onderdelen zijn aanwezig bij dit pakket.

Snelle plaatsing

Het opzetten van deze spa is zeer eenvoudig er is namelijk een zeer handige gebruiksaanwijzing alsook een instructie video. Je plaatst de spa op het meegeleverde grondzeil, de filterpomp blaast hem daarna automatisch op na aansluiting. In de kortste tijd is hij klaar om te vullen.

Veilig

De spa heeft verschillende veiligheid voorzieningen. Waaronder een verliesstroomschakelaar en lage intensiteit differentiële stroom externe voeding (10mA)
Ook is de spa voorzien van beveiligde vergrendeling met speciale klemmen en dubbel geïsoleerde elektrische verwarmingseenheid. Het controle paneel kan je vergrendelen en er zijn 3 soorten terugstroombeveiliging.

Onderhoud

Een spa is vrij eenvoudig in onderhoud. Ons advies is om minimum om de 3 maanden het water te verversen. Voorzie ook altijd voldoende desinfectie (chloor) met een stabiele PH waarde.
Alle noodzakelijke spa producten kan je bij ons terugvinden. De levensduur van de leidingen kan je enorm verlengen door het gebruik van AquaFinesse.
Wil je de controle van uw water automatiseren dan is de ondilo ico wel iets voor u. Deze meet, volgt op en geeft u advies bij de dosering van de producten.

Technische kenmerken van Inflatable spa Rond Montana 4 personen

Volume

700 liter

Aantal personen

4

Lucht jets

110

Afmetingen

Ø 175 cm x 70 cm

Binnen afmetingen

Ø 130 cm x 70 cm

Opblaasbaar

Ja

Merk

Netspa

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…