Herroepingsrecht – u kan uw bestelling annuleren binnen de 14 dagen.

Herroepingsrecht - 14 dagen niet tevreden geld terug.Wanneer u zich bedenkt en  wilt afzien van uw aankoop, dan kan u uw bestelling naar ons terugsturen binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U zendt het naar ons terug en wij betalen u de bestelling terug.

 

 

 

Verwittig ons

Om te kunnen gebruik maken van het herroepingsrecht en uw bestelling te annuleren moet u ons verwittigen. Aquatechno Churchilllaan 8 8790 Waregem T: +3256601013 info@aquatechnoshop.be   Doe dit ondubbelzinnig zodat wij uw aanvraag correct en snel kunnen behandelen.

U kan dit correct doen met dit formulier : Formulier-herroeping

 

U hebt 14 dagen tijd om het gekochte product te controleren.

De termijn van 14 kalenderdagen laat je toe uw product te beoordelen en controleren zoals bij ons in de winkel/afhaalpunt. In die tijd moet je het gekochte artikel met de nodige zorg hanteren. Je mag het artikel slechts uitpakken voor zover het noodzakelijk is om je inspectierecht uit te oefenen. Het gekochte artikel mag alleen in de originele staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Als het artikel niet meer verkoopbaar is omdat je het gebruikt hebt (bv bij een zwembadrobot omwille van de hygiëne, of bv bij chloortabletten wanneer een deel werd opgebruikt, of bv een geïnstalleerde warmptepomp) rekenen wij uw bestelling aan.

 

Artikelen waar we herroepingsrecht niet kunnen voor aanvaarden:

  • een gemonteerde robot of geïnstalleerde waterbehandeling, al dan niet beschadigd, vuil of onvolledig.
  • op maat gemaakte producten zoals bv een zomerzeil
  • een warmtepomp die werd geïnstalleerd en gebruikt