Verzenden en retourneren

U hebt besteld, wat nu?

Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging waar u de klantgegevens en de bestelling kan controleren. Na verzending ontvangt u een factuur en een bevestigingsmail van uw verzending. U ontvangt van ons ook een tracering om uw pakket te volgen tijdens het verzend traject.

Gewaarborgde verzendingen:

  • Al onze verzendingen gebeuren vanuit Sint Eloois Vijve.
  • Verzendingen gebeuren met DHL of Bpost en zijn verzekerd voor de waarde van het bestelde goed.
  • Leveringen gebeuren Prior = D+1, dit in België en Nederland. 90% van de levering gebeurd binnen de 48h.
  • Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u een bevestigende email samen met de factuur. Op de factuur vindt u het factuurnummer terug. U krijgt van ons ook per mail een traceringsnummer om uw pakketje te volgen.
  • Indien u vragen of opmerkingen heeft omtrent de verzending, aarzel niet om ons te contacteren. Vermeld bij deze communicatie steeds uw factuurnummer zodat wij uw zending vlot kunnen traceren.

Vloeibare chemicaliën  (Chloorstabil – Zwavelzuur) worden niet via pakketdienst verstuurd en dienen opgehaald te worden te Sint Eloois Vijve aan het afhaalpunt

Verzendkosten

VERZENDINGEN ZIJN ALTIJD GRATIS*

  • Uitgezonderd vloeibare producten zand, kiezel, zout en AFM filtermateriaal.
  • Uitgezonderd verzendingen BUITEN de Benlux, die zijn betalend

Levertermijn

Bestellingen worden door ons dagelijks verzonden (Prior = D+1 met DHL of B post) De levertermijn is dus ongeveer 48h.
AANDACHT! SPARE PARTS & ONDERDLEN hebben een langere levertermijn tot maximaal 2 weken.
Er kunnen wel eens vertragingen optreden bij leveringen. Zowel u als wij hebben er alle belang bij om alles zo vlot en snel mogelijk te leveren. Als leveringen vertraging oplopen, om welke reden dan ook zullen wij u daarvan op de hoogte brengen en er alles aan doen om uw bestelde product zo snel als mogelijk bij u te krijgen.

Online betalingen

Wil u zeker zijn van een snelle levering, betaal uw bestelling dan online met – VISA, MASTERCARD, BCMC – Ideal – Belfius online banking – SEQR (mobiele APP). Bestellingen betaald onze online betaal tool worden onmiddellijk verzonden.

Opgelet: Door de COVID-19 maatregelen van de overheid is ons AFHAALPUNT verplicht gesloten.

Opgelet: CORONA UPDATE : Beste klanten, voorlopig kan er nog geleverd worden, alleen op privé adres, dus GEEN VERMELDING firmanaam bij leveradres. Afhaling is NIET meer mogelijk!

Sluiten