My Poolbox – vergelijking, goedkoper dan in de winkel

We hebben een vergelijking gemaakt met een aantal zwembadwinkels en online zwembad shops. My Pool Box – zwembadproducten pakket is gemiddeld 10% – 15% goedkoper. Bovendien ontvangt u MEER. In de vergelijkende berekening konden we niet altijd exact dezelfde producten of verpakking terugvinden in de winkel. We namen in dat geval vergelijkbare producten of we verrekenden de prijs. De pakketten worden samengesteld door onze zwembad specialist. Veel technische producten kan u niet zomaar vinden in een warenhuis of een pure online shop.

My Pool Box - vergelijking

 

Hoe kunnen wij uw Pool Box goedkoper leveren?

Geen dure zwembad winkel

Wij hebben enkel een magazijn met een afhaalpunt. Hier kan u op regelmatige tijdstippen producten afhalen of na afspraak producten afhalen. Er zijn dus geen hoog oplopende kosten voor een de huur van een “showroom”. Dit maakt de kost voor ons al een stuk lager. Hiervan profiteert u mee.

U ontvangt alles in 1 keer, net wat u nodig hebt

U ontvangt van ons alles in 1 keer, dit maakt dat wij box  aan een scherpere prijs kunnen aanbieden. Door alles in 1 keer te kunnen opsturen is ook de verzend kost per zending lager.

Aankoop rechtstreeks bij de producent

Zwembadproducten worden hoofdzakelijk aangekocht bij producenten en niet via groothandels. Dit zorgt er voor dat u niets betaald voor tussenpersonen. We zijn ook gespecialiseerd in zwembadproducten. We kunnen hierdoor in grote hoeveelheden aankopen. Ook dat ziet u weerspiegeld in de prijs van My Pool Box.

TERUG NAAR HET OVERZICHT