Netspa Octopus
Netspa Octopus2x Bouchonsambiance-octopus-1ambiance-octopus-2ambiance-octopus-3BactiStop_filterBloc MoteurBOX_OCTOPUS_Montage_3DCouvertureliner-intMoussesLuxury villa with swimming pool. Modern villa with pool.OCTOPUS STRUCTUREOCTOPUS+COUV-1OCTOPUS+COUV-2Octopus+eau+mobilier+parasolOctopus+mobilier+parasol_ambianceOctopus-mobilierPanneau de controlePrise différentielle 10mAraccords bloc moteur

Netspa Spa Octopus 6 personen

Opbouw spa met eenvoudig te plaatsen isolerende mousse blokken.

 1.159,00

Vaak samen gekocht

Spa Trap Grijs

Een Spa trap grijs gekleurd voor het instappen in de jacuzzi te vereenvoudigen. Eenvoudige montage, veilige en breede antislip tredes.

Spa Octopus hoofdsteun met bekerhouder

Met deze hoofdsteunen kan je nog comfortabeler plaatsnemen in de spa.

Spa Handvat

Een carbon grijs spa handvat voor plaatsing tegen de jacuzzi die het instappen vereenvoudigd. Montage zonder boren.

Categorie: Merk: Netspa

  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 6 juli tussen 9u en 18u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Netspa Spa Octopus 6 personen

Netspa Spa Octopus 6 personen is een buitengewone spa met isolerende opbouw blokken. Deze Netspa is een variant op onze opblaasbare modellen. Door de handige constructie van de blokken kan je deze spa makkelijk opbouwen of verplaatsen. Een voordeel ten opzichte van een opblaas spa is dat er minder risico is op lekken. En ook nog eens extra stevigheid biedt. Heerlijk ontspannen dus met zijn lucht jets die zelf verticale massage bieden.

filterpomp

De Netspa Spa Octopus beschikt over een krachtige motorblok die uitgerust is met een energiebesparende temperatuurregeling. De pomp beschikt over 3 functies namelijk: verwarming, massage en filtratie.
Deze spa kan je verwarmen met een snelheid van 1.5-3°C per uur. De filterpomp kan eenvoudig aangekoppeld worden alsook het loskoppelen doe je zeer snel en eenvoudig.

Onderdelen

Alle noodzakelijke onderdelen zijn aanwezig bij dit pakket.

Snelle plaatsing

Het opzetten van deze spa is zeer eenvoudig de blokken zijn namelijk makkelijk op te bouwen. Je plaatst de buitenste liner op de grond met de blokken hierin verspreid. Daarna komt de binnen liner erin en eenvoudig vast ritsen. In de kortste tijd is hij klaar om te vullen.

Veilig

De spa heeft verschillende veiligheid voorzieningen. Waaronder een verliesstroomschakelaar met lage intensiteit differentiële stroom externe voeding (10mA)
Ook is de spa voorzien van beveiligde vergrendeling met speciale klemmen en dubbel geïsoleerde elektrische verwarmingseenheid. Het controle paneel kan je vergrendelen en er zijn 3 soorten terugstroombeveiliging.

Onderhoud

Een spa is vrij eenvoudig in onderhoud. Ons advies is om minimum om de 3 maanden het water te verversen. Voorzie ook altijd voldoende desinfectie (chloor) met een stabiele PH waarde.
Alle noodzakelijke spa producten kan je bij ons terugvinden. De levensduur van de leidingen kan je enorm verlengen door het gebruik van AquaFinesse.
Wil je de controle van uw water automatiseren dan is de ondilo ico wel iets voor u. Deze meet, volgt op en geeft u advies bij de dosering van de producten.

Technische kenmerken van Netspa Spa Octopus 6 personen

Volume

1000 liter

Aantal personen

5

Lucht jets

100

Afmetingen

Ø 193 cm x 73 cm

Binnen afmetingen

Ø 165 cm x 73 cm

Opblaasbaar

Nee

Merk

Netspa

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…