Outdooroven
OutdoorovenOutdooroven 02Outdooroven 04Outdooroven 05Outdooroven 06Outdooroven 07Outdooroven 08Outdooroven 14Outdooroven 15Outdooroven 10Outdooroven 09Outdooroven03Outdooroven afmetingen

Outdooroven

De Outdooroven is een multifunctionele cortenstaal tuinhaard. Geniet van een heerlijk vuur, bak een pizza in de pizzaoven of grill je vlees.

 795,00

Vaak samen gekocht

Weltevree Pizzaschep

Weltevree pizzaschep met houten handvat. Ideaal voor het uithalen van hete gerechten uit de pizza oven van een tuinhaard met pizzakachel.

Outdooroven Magnetische thermometer

Thermometer met een magnetische achterzijde voor het plaatsen op een cortenstaal tuinhaard die ook gebruikt wordt om te koken. 50 - 300° C

Outdooroven Vloerplaat

Cortenstaal vloerplaat voor onder de outdooroven te plaatsen. Zo bescherm je uw terras of het gras tegen uitvallende vuur splinters of as.

Outdooroven schoorsteen kap

Deze kap voor op de schoorsteen van de Outdooroven doet dienst als regenkap en werkt ook als vonk vanger. Gemaakt van cortenstaal.

Weltevree Beschermwanten

Design Weltevree berschermhandschoenen in hoogwaardig gevoerd leer. Ideaal bescherming van de handen tegen hitte, koude, vuil & splinters.

Weltevree Oven schotel

Multifunctioneel gietijzeren oven schotel bestaande uit ondiepe en diepe schaal & gesloten schaal met deksel. Ideale kookpot voor tuinvuren.

Categorieën: , Merk: Weltevree

  • Gratis geleverd vanaf 50€
  • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
  • Liever afhalen? Kom langs op maandag 8 augustus tussen 9u en 17u
  • Niet tevreden geld terug garantie
  • Eigen reparatiedienst, met garantie

Warmte en culinair genot met de outdooroven

De Outdooroven is een multifunctioneel en een grote meerwaarde voor de tuin. U kan genieten  van het heerlijke vuur en de warmte, een pizza bakken in de pizzaoven, grillen op de rooster. Gemaakt van Cortenstaal en mooi natuurlijk geroest ziet hij er ook ongeloofelijk mooi uit en past hij in iedere tuin design.

Het ontwerp van de outdoor pizza oven is zeer doordacht en ontworpen door Van Hoff Ontwerpen uit Nederland.

Eenvoudige tuin oven van corten staal

De oven voor in de tuin is gemaakt van Cortenstaal. Dit materiaal  roest op natuurlijke wijze en vormt zo een soort beschermlaag die “doorroesten” voorkomt. De kleur is roestbruin en kan donkerderworden na verloop van tijd. In het begin kan de kachel bij regenweer wat roestwater afgeven. Het natuurlijk roesten duur 2 tot 3 maand. Het is aangeraden om de tuinkachel in cortenstaal 1 a 2 maal per jaar met een roestborstel schoon te maken en de as na ieder gebruik uit de oven te scheppen.

Koken en bakken met de outdooroven

Je kan in de oven van de Outdoorkachel een pizza, brood of bv een ovenschotel klaarmaken. De oven zelf is afgesloten van de rook door een dubbele wand. In de pizzaoven licht een speciale steen waar u de pizza of bv een brood kan bakken. De oven is 16cm hoog en 31 bij 32cm groot. Ideaal voor de gietijzeren oven schotel voor het maken van stoofpotjes.

buitenoven eigenschappen

  • De afmetingen van de kachel met pizza oven : H 190 (inclusief rookkanaal) x W 44 x D 33 cm
  • De afmetingen van de oven zelf : H 16 x B 31 x D 32 cm
  • Materiaal : Corten staal (de pijp is gemaakt van staal)
  • Gewicht van de kachel : 55 kg
  • De oven wordt geleverd met een pizzasteen van 3cm dik, een Barbecue Grill en 1 meter rookpijp kanaal

Technische kenmerken van Outdooroven

Materiaal

Cortenstaal, Premium staal

Kleur

Roest

Gewicht

55 kg

Hoogte

190 cm

Materiaal dikte

3 mm

Type vuur

BBQ, Pizzaoven, Tuinhaard

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

OPGEPAST : we zijn in verlof tot 8 augustus. Bestellingen worden pas vertraagd verstuurd vanaf maandag 8 augustus.

Sluiten