Opgericht in 2005

In 2005 starten Aquatechno zijn activiteiten als service bedrijf. Al snel bleek dat we met onze sterke technische kennis een unieke positie in de branche konden innemen.

Zorgeloos bouwen – Zorgeloos zwemmen

werd in 2010 de kern filosofie van ons bedrijf. We realiseren volledige zwembad projecten met centraal de wensen van de klant!

Nieuwe site en zwembadbouwer van het jaar 2013!

In 2012 werd onze nieuwe site gelanceerd voor de zwembaden. Deze site werd ons uitgangsbord voor de vele prachtige zwembadprojecten. In 2013 werden we zwembadbouwer van het jaar. Daaropvolgend hadden we zeer sterke jaren en groeide de firma in 2015 nog met 24%.

Nieuwe webshop en My Pool Box all in zwembad pakketten

In 2015 en 2016 hebben we ons team versterkt om u nu nog beter van dienst te zijn. In de komende jaren willen we nog meer families de blijdschap op hun gezicht toveren met hun zwembadproject.

Sinds 2005 verkopen wij als een van de eerste zwembadbouwer zwembadproducten online! in Februari 2016 werd de volledig vernieuwde webshop gelanceerd. Met het “My Pool Box” concept van zwembadproducten in pakketten versterken we nog meer de focus naar de wens van de klant.

Meet the team!

Wil je graag bij Aquatechno werken? We zijn steeds op zoek naar goede zwembadtechniekers.

Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Lode T Kindt

Lode T Kindt

Zaakvoerder

Gepassioneerd zwembadbouwer en oprichter van Aquatechno bvba. Sinds 2005 de drijvende kracht achter ieder project, steeds op zoek naar de technisch meest performante en klantgerichte oplossing. Oog voor detail en design, zwembadbouwer van het jaar 2011,2013, 2014, 2017 en 2018. Lode is reeds actief in de zwembadbranche sinds 2000 en heeft een zeer goed technisch onderbouwde kennis. Wil u een zwembad bouwen? Dan moet u echt eens met hem praten!

Jochen Pattyn

Jochen Pattyn

SHOP VERANTWOORDELIJKE

Jochen kwam in dienst als shop verantwoordelijke, na een carrière van 20 jaar in een drukkerij. Jochen steekt graag zijn handen uit zijn mouwen en hielp mee zijn huis verbouwen om het om te toveren tot een gezellig nest voor zijn gezin! Als we een feestje organiseren zal Jochen DJ van dienst zijn, hij draaide jaren plaatjes in danscafés. Voor Jochen kent een pc geen geheimen en hij houdt van fotografie. Hij zal uw vaste aanspreekpunt worden in onze shop/magazijn/online shop.

Jan Houthoofd

projectleider

Met zijn Duitse roots is de Duitse gründlichkeit bij Jan nooit veraf. Jan is electricien van opleiding en leerde de stiel als zwembadtechnieker bij Bob Monteyne en Westpool. Jan groeide bij ons door van zwembadtechnieker tot een echte teamleader. Met voorsprong is Jan als brandweerman en ambulancier de meest geëngageerde onder ons. Zeer regelmatig draait hij dan ook een dubbele shift, RESPECT!! Zijn vrouw en 2 kindjes zijn alles voor hem.

 

Nicolas Vaneeckhout

Nicolas Vaneeckhout

shop medewerker

Nicolas startte bij Aquatechno als zwembadtechnieker maar merkte al snel zijn organisatorisch en verkoopstalent. Nu werkt Nicolas samen met Jochen in onze conceptstore en verzorgt hij de online bestellingen. Nicolas is een fervent duiker en neemt de herstellingen onder water voor zijn rekening. Hij is volledig gebeten door zijn duikpassie en maakte reeds verschillende prachtige duik filmpjes! Ontdek hier zijn prachtige filmpjes: https://youtu.be/2xTWjN463uc

Cristine Callens

administratief bediende

Als jarenlange zelfstandige in de horeca heeft de administratie van een bedrijf voor Christine geen geheimen meer. Waregem kent Christine en Christine kent heel Waregem zou je denken. Hebt u een administratieve vraag, dan kan u bij haar terecht voor al uw vragen. Christine is ontzettend positief en leeft en werkt voor haar 2 bijouxs Seba en Pascal! Naast de administratie bij Aquatechno is ze ook nog de sterke vrouw achter de schermen bij de zaak van haar man : Pascal Himpe Interieur.

Jim Vercaemst

vloerder / mozaïeker

Met de vele jaren ervaring als vloerder/tuinaanlegger is Jim zeker één van onze sterkhouders voor het plaatsen van onze boordstenen en terrassen. Wenst u inspiratie of advies over de aanleg en het optimaliseren van uw zwembad in de tuin, spreek dan zeker eens met Jim. Jim is een echte pefectionist en heeft oog voor elk detail. Jim is gepassioneerd motorijder en voor een zondags motoritje is hij altijd te vinden. Voor Jim komt zijn gezin steeds op de eerste plaats!

 

Dylan Vanluchene

zwembadtechnieker

Als ervaren loodgieter kent het sanitaire gedeelte van onze technische installaties voor Dylan geen geheimen. Hij leert de stiel alsof hij voorbestemd was om zwembadtechnieker te worden. Volgens ons werd hij geboren met een moersleutel in zijn hand. De technieken van onze zwembaden worden door Dylan tot in het kleinste detail afgewerkt. Als trainer bij KFC Meulbeke schreewt hij zijn U12 spelertjes naar de overwinning. De grootste passie van Dylan is zijn dreammachine, een BMW!

Arne Vervaeke

zwembadtechnieker

Arne is ons jongste collega en vervoegde onlangs ons team. Als loodgieter vormt hij samen met Dylan een perfect technisch team. Arne is super nauwkeurig en dit is dan ook één van zijn sterkste punten. Zijn fysieke paraatheid heeft hij te danken aan zijn hobby’s : motorcross en snowboarden.