Opgericht in 2005

In 2005 starten Aquatechno zijn activiteiten als service bedrijf. Al snel bleek dat we met onze sterke technische kennis een unieke positie in de branche konden innemen.

Zorgeloos bouwen – Zorgeloos zwemmen

werd in 2010 de kern filosofie van ons bedrijf. We realiseren volledige zwembad projecten met centraal de wensen van de klant!

Nieuwe site en zwembadbouwer van het jaar 2013!

In 2012 werd onze nieuwe site gelanceerd voor de zwembaden. Deze site werd ons uitgangsbord voor de vele prachtige zwembadprojecten. In 2013 werden we zwembadbouwer van het jaar. Daaropvolgend hadden we zeer sterke jaren en groeide de firma in 2015 nog met 24%.

Nieuwe webshop en My Pool Box all in zwembad pakketten

In 2015 en 2016 hebben we ons team versterkt om u nu nog beter van dienst te zijn. In de komende jaren willen we nog meer families de blijdschap op hun gezicht toveren met hun zwembadproject.

Sinds 2005 verkopen wij als een van de eerste zwembadbouwer zwembadproducten online! in Februari 2016 werd de volledig vernieuwde webshop gelanceerd. Met het “My Pool Box” concept van zwembadproducten in pakketten versterken we nog meer de focus naar de wens van de klant.

Meet the team!

Wil je graag bij Aquatechno werken? We zijn momenteel op zoek naar een zwembadtechnieker en een shopverantwoordelijke.

Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Lode T Kindt

Lode T Kindt

Zaakvoerder

Gepassioneerd zwembadbouwer en oprichter van Aquatechno bvba. Sinds 2005 de drijvende kracht achter ieder project, steeds op zoek naar de technisch meest performante en klantgerichte oplossing. Oog voor detail en design, zwembadbouwer van het jaar 2013. Lode is reeds actief in de zwembadbranche sinds 2000 en heeft een zeer goed technisch onderbouwde kennis. Wil u een zwembad bouwen? Dan moet u echt eens met hem praten!

Jochen Pattyn

Jochen Pattyn

SHOP VERANTWOORDELIJKE

Jochen kwam in dienst als shop verantwoordelijke, na een carrière van 20J bij een drukkerij. Jochen steekt graag zijn handen uit zijn mouwen en verbouwde zelf zijn eigen huis en toverde het om tot een gezellig nest voor zijn gezin! Als we een feestje organiseren zal Jochen DJ van dienst zijn, hij draaide jaren plaatjes in dans cafés. Jochen heeft een fascinatie voor alles die te maken heeft met fotografie. Hij zal uw vaste aanspreekpunt worden in onze shop/magazijn/online shop.

 

Jan Houthoofd

Jan Houthoofd

Werfleider – ZWEMBADTECHNIEKER

Met zijn Duitse roots is de Duitse gründlichkeit bij Jan nooit ver af. Jan is electricien van opleiding en leerde de stiel als zwembadtechnieker bij Bob Monteyne en Westpool. Met voorsprong is Jan als brandweerman (sinds 2006) veruit de meest geëngageerd onder ons. RESPECT!! Zijn fysieke paraatheid heeft hij te danken aan zijn hobby, voetbal.

 

Vacature

Wij zoeken nog iemand als verantwoordelijke voor onze online shop en het afhaalpunt. Zou dit iets voor u kunnen zijn?