Opgericht in 2005

In 2005 starten Aquatechno zijn activiteiten als service bedrijf. Al snel bleek dat we met onze sterke technische kennis een unieke positie in de branche konden innemen.

Zorgeloos bouwen – Zorgeloos zwemmen

werd in 2010 de kern filosofie van ons bedrijf. We realiseren volledige zwembad projecten met centraal de wensen van de klant!

Nieuwe site en zwembadbouwer van het jaar 2013!

In 2012 werd onze nieuwe site gelanceerd voor de zwembaden. Deze site werd ons uitgangsbord voor de vele prachtige zwembadprojecten. In 2013 werden we zwembadbouwer van het jaar. Daaropvolgend hadden we zeer sterke jaren en groeide de firma in 2015 nog met 24%.

Nieuwe webshop en My Pool Box all in zwembad pakketten

In 2015 en 2016 hebben we ons team versterkt om u nu nog beter van dienst te zijn. In de komende jaren willen we nog meer families de blijdschap op hun gezicht toveren met hun zwembadproject.

Sinds 2005 verkopen wij als een van de eerste zwembadbouwer zwembadproducten online! in Februari 2016 werd de volledig vernieuwde webshop gelanceerd. Met het “My Pool Box” concept van zwembadproducten in pakketten versterken we nog meer de focus naar de wens van de klant.

Overname van de shop door Life Is Better At The Pool BV

In 2020 werd Aquatechno BV gesplitst in een zwembad bouw bedrijf (Aquatechno BV) en een online shop/conceptstore Life Is Better At The Pool BV. Deze overname zorgde voor een ongeziene boost en groei.

Meet the team!

Wil je graag bij Aquatechno werken? We zijn steeds op zoek naar goede zwembadtechniekers.

Iets voor jou? Bekijk snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog.

Lode T Kindt

Lode T Kindt

Zaakvoerder

Gepassioneerd zwembadbouwer en oprichter van Aquatechno bvba. Sinds 2005 de drijvende kracht achter ieder project, steeds op zoek naar de technisch meest performante en klantgerichte oplossing. Oog voor detail en design, zwembadbouwer van het jaar 2011,2013, 2014, 2017 en 2018. Lode is reeds actief in de zwembadbranche sinds 2000 en heeft een zeer goed technisch onderbouwde kennis. Wil u een zwembad bouwen? Dan moet u echt eens met hem praten!

Jochen Pattyn

Jochen Pattyn

SHOP MANAGER

Jochen kwam in dienst als shop verantwoordelijke, na een carrière van 20 jaar in een drukkerij. Jochen steekt graag zijn handen uit zijn mouwen en hielp mee zijn huis verbouwen om het om te toveren tot een gezellig nest voor zijn gezin! Als we een feestje organiseren zal Jochen DJ van dienst zijn, hij draaide jaren plaatjes in danscafés. Voor Jochen kent een pc geen geheimen en hij houdt van fotografie. Hij zal uw vaste aanspreekpunt worden in onze shop/magazijn/online shop.

Nicolas Vaneeckhout

Nicolas Vaneeckhout

shop & WINKEL VERANTWOORDELIJKE

Nicolas startte bij Aquatechno als zwembadtechnieker maar merkte al snel zijn organisatorisch en verkoopstalent. Nu werkt Nicolas samen met Jochen in onze conceptstore en verzorgt hij de online bestellingen. Nicolas is een fervent duiker en neemt de herstellingen onder water voor zijn rekening. Hij is volledig gebeten door zijn duikpassie en maakte reeds verschillende prachtige duik filmpjes! Ontdek hier zijn prachtige filmpjes: https://youtu.be/2xTWjN463uc

Chantal Bytebier

Orders en pakjes

Chantal staat binnen ons bedrijf in voor het verwerken van de orders en het inpakken van de bestellingen.

 

 

OPGEPAST : Vrijdag 08/07 en Zaterdag 09/07 is de winkel niet bereikbaar door het festival Hypodream

Sluiten