Zwembadstofzuigers & robots

Een zwembadstofzuiger kopen is essentieel om uw zwembad schoon en netjes te houden. Door regelmatig uw zwembad te stofzuigen voorkomt u algengroei en houdt u het water properder terwijl u toch minder producten moet gebruiken.

Zwembadstofzuigers bestaan er in heel wat verschillende modellen, kleuren en prijzen. Of u nu op zoek bent naar een manuele zwembadstofzuiger of toch eerder een automatische zwembadrobot. Bij Life Is Better At The Pool hebben we gegarandeerd de zwembadstofzuiger te koop die u nodig heeft. Bovendien geniet u van onze uitstekende service en gratis levering aan huis.


Zwembadstofzuigers & robots voor het schoonmaken van uw zwembad

Voor het poetsen van uw zwembad kan u best een zwembadstofzuiger kopen. Met een manuele stofzuiger kan u het zwembad zelf stofzuigen. Als u een zwembadrobot koopt, poetst u het zwembad automatisch.

De geschikte zwembadstofzuiger kiezen

Wilt u een manuele zwembadstofzuiger voor uw zwembad, dan kunnen we u zeker een Fairlocks stofzuiger aanbevelen. Een bodemreiniger van Fairlocks heeft een verende borstel, is plooibaar voor een perfecte reiniging van de hoeken en staat garant voor ultiem gebruiksgemak.

Geeft u toch de voorkeur aan een automatische zwembadreiniger? Ook dan bent u bij Aquatechno aan het juiste adres voor de beste merken en voor advies op maat. Met een automatische zwembadstofzuiger duurt de reiniging van uw zwembadbodem wat langer en dit type zwembad stofzuiger is ook wat duurder in aanschaf. Daar staat tegenover dat u zelf geen werk moet leveren: de stofzuiger maakt de bodem, de wanden en de waterlijn van uw zwembad schoon terwijl u intussen iets anders kunt doen. We kunnen u bijvoorbeeld een Zodiac zwembadrobot aanbevelen, maar ook voor andere merken kunt u bij Aquatechno terecht waaronder Hayward & Dolphin . Een bodemreiniger voor uw zwembad kopen – manueel of automatisch – doet u sowieso het best bij Aquatechno!

Filtermandjes en borstels

Voor alle zwembadrobots die wij aanbieden kunnen wij u ook de filterzak, filterpatroon of filtermand aanbieden. Deze robot filters zijn op voorraad en worden binnen de 48u geleverd. Ook de borstels voor de zwembadrobot die u bij ons koopt kan u bijbestellen of achteraf aankopen om te vervangen.

Service en garantie

Alle zwembadrobots leveren we met garantie van 2 tot 3 jaar of zelf 4 jaar bij Zodiac Alpha. We kunnen heel wat herstellingen zelf uitvoeren, maar doen ook beroep op erkende service diensten van Zodiac en Dolphin voor het herstellen van uw zwembad robot. Maar ook voor de manuele fairlocks zwembadstofzuiger hebben we alle onderdelen in voorraad!