Luidsprekers

Soundcast – Artsound – Escape P9

Draadloze luidsprekers voor aan het zwembad. Met de draagbare luidspreker van Soundcast en Artsound is het mogelijk om muziek af te spelen zonder snoer of draadconnectie. De meeste outdoor luidsprekers zijn ook spatwaterdicht.

NIEUW 2021 in het gamma zijn de luidsprekers van ARTSOUND en de prachtige draagbare luidspreker Escape P6, het kleine broertje van de P9 luidspreker van Escape. Deze won onlangs nog de “European Product Design Award”.


Grote luidspreker merken voor buitenboxen : Soundcast - Artsound en Escape

Een luidspreker met batterij voor aan het zwembad of in het poolhouse is ontzettend handig. Met de draagbare boxen van Soundcast , Escape en Artsound is het mogelijk om volledig draadloos via Bluetooth muziek af te spelen in de tuin, aan het zwembad of in het poolhouse. De meeste terras luidsprekers zijn ook spatwaterdicht.

NIEUW 2021 in het gamma zijn de luidsprekers van ARTSOUND en de prachtige draagbare luidspreker Escape P6, het kleine broertje van de P9 luidspreker van Escape. Deze won onlangs nog de "European Product Design Award"

Soundcast : ultiem geluid in een draagbare luidspreker

De best klinkende draagbare luidsprekers met batterij zijn toch wel die van soundcast. Muziek bij een BBQ feest of pool party, op uw boot of op het strand is onmisbaar.

LEESTIP : 5 Poolparty Musthaves

De Soundcast wireless all weather luidsprekers geven uw feest de muzikaliteit die het verdient. Robuust in design, kan tegen een stootje en tegen een regenbui! De soundcast speakers spelen ca. 10-15 uur op 1 acculading. Muziek streamen kan gemakkelijk door de ingebouwde Bluetooth techniek. APTX en AAC zijn bij Soundcast gewoon standaard!

Soundcast VG serie
Artsound lighthouse 05

Artsound : kwaliteit ten top

Artsound is een Belgische producent en heeft heel wat coole luidsprekertjes voor buiten. De overkoepelende organisatie is ook verdeler van JBL, Artsound is dus goed geïnformeerd en de luidsprekers met batterij zijn de evenknie in kwaliteit en prijs.  Kenmerkend voor de Artsound luidsprekers zijn hun indrukwekkend stereogeluid in steeds een coole en originele luidspreker. Het idee was om emoties te brengen en overal een leuke sfeer te creëren. Daarom heeft Artsound een multifunctionele, draagbare, lichtgevende en resistente luidspreker ontworpen met een krachtig geluid.

TIP ontdek hier hun PWR05 STUBRU #wewanttodanceagain

Escape P9 en P6 : TOP horeca kwaliteit luidsprekers voor op terras

De P9 en P6 boxen staat voor een moderne en tijdloos design dankzij het gebruik van kwaliteitsvolle en luxueuze materialen. Zowel discreet als zeer decoratief, past perfect bij alle poolhouse interieur-en alle tuinontwerpen.

De stijlvolle grille is gemaakt van een duurzaam multi-filament polyester garen met een zachte uitstraling voor een natuurlijk materiaal effect. Elegant uit één stuk gegoten en gepoedercoat aluminium handvat met bijpassende geëxtrudeerde sierlijsten.

"één luidspreker - meerdere audio ingangen - bijhorende app"

Escape P9