SPA producten

Bij ons vindt u alle spa producten voor het ontsmetten, reinigen, corrigeren van de pH van het water in uw jacuzzi/spa. Ook hebben wij producten voor het reinigen van de hot tub. Daarnaast is er ook een aanbod voor het ontkalken/reinigen van de leidingen. Kortom alle goede basis producten die nodig zijn voor uw whirlpool.


De gezondheidsvoordelen van een spa/jacuzzi

De gewichtloosheid en het warme water zorgen voor een zalige belevenis.
Samen met de hydromassage ervaart u een zeer positieve invloed op uw fysieke en mentale gezondheid. Mede dankzij deze therapie kunnen bijvoorbeeld uw pijnklachten van spier-en gewrichtspijn sterk verminderen. Ook verbetert het uw bloedcirculatie. Daarnaast gaan de afvalstoffen uit uw lichaam beter verwijderd worden uit uw lichaam. De hydrotherapie in combinatie met de warmte maken dopamines en endorfines aan deze zorgen voor het gelukshormoon. Dit maakt dat u een gelukzalig humeur verkrijgt door het gebruiken van een jacuzzi.
Door dit alles gaat de stress in uw leven drastisch verminderen en uw slaappatroon zal uitermate beteren. Als deze zaken nog niet voldoende zijn dan kunt u gezellig met vrienden een glaasje drinken en leukere omstandigheden dan gewoon in de sofa.
Om een veiligere omgeving te creëren bij uw spa kan u onze kunststof glazen gebruiken zodat u nooit schrik voor glasscherven moet hebben.

Onderhoud van de spa

Met onze producten voor de spa bent u zeker safe om stabiel en gezond water te behouden.
Toch adviseren wij om regelmatig uw water te verversen. Dit om de 6 a 8 maanden. Als u de spa/jacuzzi intensief gebruikt kan het aangewezen zijn om iets frequenter te verversen. Controleer regelmatig de PH waarde van uw water en corrigeer waar nodig. Dit is nodig om het chloor (desinfectie) optimaal te laten werken. Overdrijf zeker niet met andere producten zoals vlokking of spa clarifier. Deze producten zijn extra om gezond water nog net dat tikkeltje meer te geven.
Overmatig gebruik van producten die niet bij de basis horen ( PH & chloor) zullen ervoor zorgen dat je water minder zuiver en schuimachtig kan worden.

Het ontsmetten van het jacuzziwater

Het ontsmetten van het jacuzziwater

Voor het ontsmetten van uw spa kan u gebruik maken van kleine 20g chloortabletten of de HTH Pastillen van 7g. De 20g tabletten zijn TRAAG oplossend, de HTH pastillen zijn snel oplossend.

Er zijn ook ALL IN kits van Aquafinesse die het ontsmetten van uw spa zeer eenvoudig maken.

Hoe kan je de pH (zuurtegraad) van het water in de jacuzzi behandelen

Met de Spa pH correctie producten kan u pH en alkaliniteit van van het water corrigeren.

De beste producten voor jacuzzi spa reiniging

Het reinigen van de jacuzzi kan eenvoudig met een leidingreiniger, een spa proper maken kan met ons AQT Spa reiniger.

Het is zeer belangrijk om vuil te voorkomen, dit kan u perfect met de Aquafinesse spa cleaner

Ook de filterpatroon is een zeer handig en veel verkocht spa product

Het vlokken van vuil in water van de hottub

We hebben verschillende Spa vlokmiddel producten waarvan de Flovil spa en de Waterlilly de meest verkochte zijn. De Flovil Spa is voor in de patroonfilter, de waterlilly drijft op het water.

Wat zijn de meest gebruikte producten voor de jacuzzi

Chloortabletten zijn met stip de meest gebruikte producten voor het ontsmetten en behandelen van uw spawater. Andere veel verkochte chemicaliën zijn PH correctie producten voor het verlagen of verhogen van uw pH waarde.