Tafellampen

Onze prachtige assortiment tafellampen zijn een perfecte match in uw poolhouse, bistro tafels of gewoon op de poolhousetafel.

Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

Tafellampen voor een gezellige sfeer

Tijdens een zomer avond of later op het jaar tijdens een nazomeravond aan tafel in het poolhouse maakt de juiste tafellamp het moment magisch. Zeker als het lekker warm is met een terras verwarming in de buurt. Ook tijdens de winter kan een mooi tafel licht tijdens een winter barbecue net dat tikkeltje meer bieden.De tafellamp is een LED tafel licht die de kaars van vroeger vervangt. Deze tafellampen zijn dimbaar, hebben meestal een afstandsbediening en lijken door de krachtige batterij wel eindeloos te branden. Een LED lamp voor op tafel kan je gebruiken in het poolhouse, aan de poolbar, op je nachttafel, als bureaulamp, sfeermaker in uw interieur, enz….

Hoelang moet een LED tafel lamp opladen

De lampen met LED voor op tafel dienen ongeveer 2 tot 6h op te laden, afhankelijk van het model en de wijze van laden. Je kan het tafel licht opladen met een micro USB kabel of met een IQ draadloos laadstation. Voor de horeca zijn er multiladers waar u 6 tot 8 tafellampen tegelijk kan mee opladen.

Hoelang brand een tafellamp met batterij

De strafste tafellampen met batterij zijn de Humble One en Humble Two Die tafellampen branden tot 140h, u leest het goed! Deze lamp voor op tafel is zeker ook door zijn prachtig design het alternatief voor kaarsen in de horeca. Doorgaans zullen de goedkopere tafel lampjes een stuk minder lang schijnen. Hoe duurder de tafellamp, hoe krachtiger de batterij en hoe langer ze meegaan voor u ze moet herladen.

Tafellampen kopen in onze winkel of online

Er zijn ontzettend veel lampen voor op tafel of sfeerlampen met batterij. Op onze webshop kunt u rustig alle kenmerken of extra’s uitzoeken en zo uw ideale lampen vinden. Verschillende stijlen worden aangeboden, waaronder RGB lampen en gewone witte lampen. Ook verlichting met een luidspreker of app bediening zijn mogelijk. Wilt u een moderne look of eerder een klassieke look? Alles is mogelijk.
Imagilights biedt een heel groot gamma aan sfeerlampen waaronder de collectie Djobie die een imitatie glas look heeft. De Moments collectie heeft dan weer een scherpe moderne stijl met strakke lijnen en aardse kleuren.

Twijfelt u nog welke tafellamp in uw interieur past? Kom gerust een kijkje nemen in onze Lifestyle conceptstore hier zijn verschillende modellen te bezichtigen.