Tafellampen

Onze prachtige assortiment tafellampen zijn een perfecte match in uw poolhouse, bistro tafels of gewoon op de poolhousetafel.

Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Tafellampen voor een gezellige sfeer

Tijdens een zomer avond of later op het jaar tijdens een nazomeravond aan tafel in het poolhouse maakt de juiste tafellamp het moment magisch. Zeker als het lekker warm is met een terras verwarming in de buurt. Ook tijdens de winter kan een mooi tafel licht tijdens een winter barbecue net dat tikkeltje meer bieden.De tafellamp is een LED tafel licht die de kaars van vroeger vervangt. Deze tafellampen zijn dimbaar, zijn draadloos, hebben meestal een afstandsbediening en lijken door de krachtige batterij wel eindeloos te branden. Een draadloze LED lamp voor op tafel kan je gebruiken in het poolhouse, aan de poolbar, op je nachttafel, als bureaulamp, sfeermaker in uw interieur, enz….

Hoelang moet een LED tafel lamp opladen

De lampen met LED voor op tafel dienen ongeveer 2 tot 6h op te laden, afhankelijk van het model en de wijze van laden. Je kan het tafel licht opladen met een micro USB kabel of met een IQ draadloos laadstation. Voor de horeca zijn er multiladers waar u 6 tot 8 oplaadbare tafellampen tegelijk kan mee opladen.

Hoelang brand een tafellamp met batterij

De strafste tafellampen met batterij zijn de Humble One en Humble Two Die tafellampen branden tot 140h, u leest het goed! Deze oplaadbare lamp voor op tafel is zeker ook door zijn prachtig design het alternatief voor kaarsen in de horeca. Doorgaans zullen de goedkopere tafel lampjes een stuk minder lang schijnen. Hoe duurder de tafellamp, hoe krachtiger de batterij en hoe langer ze meegaan voor u ze moet herladen.

Tafellampen kopen in onze winkel of online

Er zijn ontzettend veel lampen voor op tafel of sfeerlampen met batterij. Op onze webshop kunt u rustig alle kenmerken of extra’s uitzoeken en zo uw ideale lampen vinden. Verschillende stijlen worden aangeboden, waaronder RGB lampen en gewone witte lampen. Ook verlichting met een luidspreker of APP bediening zijn mogelijk. Wilt u een moderne look of eerder een klassieke look? Alles is mogelijk.
Imagilights biedt een heel groot gamma aan sfeerlampen waaronder de collectie Djobie die een imitatie glas look heeft. De Moments oplaadbare LED lamp collectie heeft dan weer een scherpe moderne stijl met strakke lijnen en aardse kleuren.

Twijfelt u nog welke tafellamp in uw interieur past? Kom gerust een kijkje nemen in onze Lifestyle conceptstore hier zijn verschillende modellen te bezichtigen.

Bestaan er oplaadbare tafellampen zonder snoer?

Gezien wij gespecialiseerd zijn in draadloze LED lampen voor in de tuin op terras of in het poolhouse verkopen wij hoofdzakelijk draadloze tafel LED lampen. Onze tafellampen zijn dus 9 op 10 draadloos.  De lampen voor op tuin tafels, voor in de tuin of op terras zijn bovendien meestal waterdicht en bestand tegen weer en wind. U kan deze tafellampen zonder snoer ook binnen gebruiken, bv in het poolhouse op de salontafel of bv als lampje voor in de slaapkamer. Op het nachtkastje misstaan onze design lampen zeker niet.

Design tafellampen voor mooie en originele stijlvolle verlichting

We hebben heel wat design tafellampen. De meest gekende design tafel led lamp is de Fatboy Edison Petit. Je hebt er allerhande leuke, ludieke en originele en stijlvolle kapjes voor de Cooper Cappies.

Ook onze Imagilights Plisee Glitter tafellamp is een prachtig ontworpen tafel lampje die sfeer en design mooi samenbrengt. Het is onze meest verkochte oplaadbare tafelled lamp.