Prikkabel LED slinger 5m 02
Prikkabel LED slinger 5m 02Prikkabel LED slinger 08Prikkabel LED slinger 09Prikkabel LED slinger 04Prikkabel LED slinger 02Prikkabel LED slinger 05Prikkabel LED slinger 01

Prikkabel LED slinger

Onze party prikkabel LED slinger; 5m, 25m en 50m (koppelbaar) fleurt uw tuinfeest onmiddellijk op met onze Party Bulb LED lampen warm wit of in kleur. (EXCL. LED lampen)

 75,00 350,00

Vaak samen gekocht

Prikkabel LED slinger Lamp warm wit 1W BOX 5st

Party lamp, prikkabel LED slinger E27 lamp warm wit van 1W voor onze lichtslingers. Verpakt per doos van 5st. Standaard E27 fitting.

Prikkabel LED slinger Lamp kleur 1W BOX 5st

Party lamp, prikkabel LED slinger lamp kleur van 1W voor onze lichtslingers. Verpakt per doos van 5st. Standaard E27 fitting.


 • Gratis geleverd vanaf 50€
 • Binnen de 48u geleverd indien op voorraad
 • Liever afhalen? Kom langs op woensdag 28 september tussen 9u en 18u
 • Niet tevreden geld terug garantie
 • Eigen reparatiedienst, met garantie

Party prikkabel LED slinger voor in de tuin.

Onze party prikkabel LED slinger is verkrijgbaar in 5m, 25m en 50m lichtsnoer lengte. Het priksnoer is zwart, de lichtslingers kan u aan elkaar koppelen. Hebt u dus 10 of 15m nodig kan u er 2 of 3 kopen van 5m. De fittings zijn standaard E27 en onze Party Bulb LED lampen warm wit of in LED kleur lampen passen er perfect in. De G45 LED lampen sluiten de fitting af en vormen zo en IP44 spatwaterdichte lichtslinger.

Lichtsnoer voor in de tuin van professionele kwaliteit.

Onze LED licht slingers zijn van professionele kwaliteit met een kabel dikte van 1,5mm² (!!). Dit zorgt er voor dat onze prikkabel LED’s bruikbaar zijn als feestverlichting bv voor een terras van een bistro, op een evenement in een tent, op een kerstmarkt, of in het poolhouse … Kortom overals waar je een heerlijk leuke sfeer wenst te creëren kan u ze gebruiken. Zowel binnen als buiten.

De IP44 spatwaterdicht klasse betekent dat de LED lamp kabels buiten gebruikt kunnen worden. Onze G45 lampen zijn speciaal gemaakt voor buiten gebruik. De vorm sluit mooi aan met de fitting waar die ingeschroefd wordt, waardoor het (spat)waterdicht is afgedicht.

Welke lampen kan u gebruiken in onze prikkabels

Onze standaard G45 LED (golfbal formaat) LED lampjes met E27 fitting zijn geschikt voor onze lichtslingers. Het zijn kleine ronde lampjes i.p.v. de typische peervorm wat ze extra leuk maken. Ze zijn vervaardigd uit kunststof en IP44, spatwaterdicht als ze in onze prikkabel LED slinger zijn geschroefd. De houder maakt een waterdichte afdichting met de lamp. De LED lampen zijn slechts 1W, ideaal als sfeer maker met een laag verbruik.

Handig op te hangen en LED lamp slinger zonder installatie

Onze prik slingers zijn zonder installatie. Aan het ene uiteinde is een stekker, aan het andere uiteinde een stekker. U kan ze dus na inpluggen in de stekker onmiddellijk gebruiken. De LED lamp slingers worden geleverd zonder lampen. U kan de G45 bolvormige LED lampjes erbij kopen. Enkel inschroeven en u kan de prikkabel gebruiken. Aan de achterkant van iedere fitting zijn kleine oogjes waarmee u het verlichtingssnoer kan vastmaken en ophangen, bv met een kabelbinder.

Technische eigenschappen van de priksnoeren

 • prikkabel met verschillende lengte, stekker en stopcontact en oogjes om ze eenvoudig op te hangen
 • kabel dikte 1,5mm²
 • fitting : E27 = standaard LED lamp fitting
  • 5m kabel = 10 fittingen  (dus 10 LED lampen bijbestellen)
  • 25m kabel = 25 fittingen (25 LED lampen bijbestellen)
  • 50m kabel = 50 fittingen (50 LED lampen bijbestellen)
 • max 25W per fitting
 • max totaal vermogen 1000W

 

Technische kenmerken van Prikkabel LED slinger

Lichtkleur

Kleuren, Warm wit

LED Lamp Type

LED lamp slinger

Lengte

25 m, 5 m, 50 m

Afstandsbediening

Nee

Draadloos

Nee

APP voor smartphone

Nee

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

Andere suggesties…