Soundcast_outcast_junior_garden
Soundcast_outcast_junior_gardensoundcast_outcast_junior2012Soundkast bedieningSoundcast-Outcast-Junior-1

Soundcast Outcast Junior

Soundcast Outcast Junior is een draadloze TOP speaker voor buiten. Regen en zon bestendig, muziek 360° rond. 50W sterke box.

Uitverkocht

Breng me op de hoogte indien terug op voorraad

Productcode: SCOCJ420 Categorie: Merk: Soundcast

Soundcast Outcast Junior

VAN INTIEM ZEN MOMENT TOT SPETTEREND FEEST

Voortaan geniet je van muziek in haar volle glorie, waar je ook bent. Eindelijk iemand die de technologie perfectioneerde om draadloos muziek af te spelen: SoundCast forceerde de doorbraak!
Vanuit je MP3-speler, iPod, computer of Hifi Keten stuur je jouw muziek draadloos door. SoundCast reproduceert een verbluffend geluid, subtiel genoeg
voor een zen-moment, krachtig genoeg voor je eigen feest.

Eigenschappen

Laat je niet misleiden: de krachtige 50 Watt digitale versterker van de OutCast junior zorgt voor een fenomenaal geluid. Via 4 luidsprekers verkrijg je een multi-directioneel stereo-geluid, aangevuld met een krachtige subwoofer (diameter 16 cm). Weerbestendig en draadloos, plaats je hem overal in huis, op kantoor, buiten in de tuin, op het strand, in een clubhuis, enz.
Nieuwe generatie Lithium-ion batterij, herlaadbaar via het lichtnet, goed om tot 6 uur autonoom te functioneren.

Zowel de OutCast als de OutCast Junior geven het originele Stereogeluid weer via de 4 ingebouwde luidsprekers. Het is ook mogelijk om twee OutCast Juniors vanaf één zender weer te laten geven. Bij gebruik van twee OutCast Juniors of OutCast zal elk toestel werken als een individuele Stereo eenheid.
De OutCast Junior kan echter ook geconfigureerd worden dat één alleen het linker kanaal weergeeft en het andere toestel alleen het rechter kanaal. Zo wordt elk toestel een deel van een stel Stereoluidsprekers (links of rechts).

Specificaties

  • Luidsprekers: 4
  • Subwoofer: 16cm
  • Gebruik: weerbestendig – draadloos
  • Autonomie: 6h
  • Versterker: Digitale versterker 50 Watt
  • Producttype: Draadloos muziek

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu