Sunvibes Wave Lounger
Sunvibes Wave LoungerSunvibes Wave Lounger (12)Sunvibes Wave Lounger (13)Sunvibes Wave Lounger (14)Sunvibes Wave Lounger (15)Sunvibes Wave Lounger (11)Sunvibes Wave Lounger (10)Sunvibes Wave Lounger (9)Sunvibes Wave Lounger (8)Sunvibes Wave Lounger (7)Sunvibes Wave Lounger (6)Sunvibes Wave Lounger (5)Sunvibes Wave Lounger (4)Sunvibes Wave Lounger (2)

Sunvibes Wave Lounger

De Sunvibes Wave lounger, het zalige gevoel van rond te drijven op een luchtmatras gecombineerd met het comfort van een relaxzetel

Wissen
Productcode: SUN-Wave Categorie: Merk: Sunvibes

Sunvibes Wave Lounger

De Sunvibes Wave lounger, het zalige gevoel van rond te drijven op een luchtmatras gecombineerd met het comfort van een relaxzetel. De lounger die opblaasbaar en onmisbaar is voor in en rond het zwembad.
De hoes is gemaakt van 600 D polyester en wordt met velcro bevestigd rond de opblaasmatras. Ze kan dus heel eenvoudig afgenomen worden, bijvoorbeeld om schoon te maken. De hoes is uv-bestendig en kan gebruikt worden op en aan het zwembad. Ook zijn er 2 handvatten, beker-en magazinehouder voorzien.

Afmetingen: L 185 x B 80 x H 60
Gewicht: 4kg

 

Wij hebben ook loungers beschikbaar van een nog hogere afwerkingsgraad deze kan u hier terugvinden.

 

Deel jouw mening!

Laat ons weten wat je vindt…

Wat anderen hierover zeggen

Er zijn nog geen bijdragers.

×

Inloggen

Ben je al klant bij ons? Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om hieronder in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het niet om in te loggen? Klik hier om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren

Door een account te registreren kan je in de toekomst sneller bestellen en de status van je bestellingen opvolgen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Continue as a Guest

Heb je nog geen account? Registreer je nu

OPGEPAST : Vrijdag 08/07 en Zaterdag 09/07 is de winkel niet bereikbaar door het festival Hypodream

Sluiten