Douche

Buitendouches zwembad

Een douche in de tuin zorgt ervoor dat er minder vuil, zoals gras in het water terecht komt. Wanneer je voor het zwemmen steeds een korte douche neemt, wordt het eerste vuil steeds van je lichaam afgespoeld. Een buitendouche is zowel handig voor de zwembadfiltering als aangenaam voor de zwemmer.

Wij bieden verschillende soorten tuindouches aan, afhankelijk van uw type tuin en huis kan u voor een klassiek model gaan vanTradeWinds, of kiest u voor een designdouche van Zee of vanVITEO.

Nieuwe exclusieve AQT Outdoor Shower

AQT_Outdoor_Shower

 

Nieuw in ons gamma is de AQT Outdoor Shower. Deze design douche is ontworpen door Tarantik & Egger en zeer eenvoudig in gebruik en om te installeren. Deze buiten douche is in verschillende kleuren beschikbaar : zwart, wit, geel en roze. Voordeel van deze designdouche is dat je ze in de wintermaanden heel makkelijk kan opbergen. Met slechts 3 kg kan deze zeer snel door iedereen verplaatst worden.

 

 

 

 

 

LEESTIP : Een tuindouche… Zo zorg je dat je de ideale keuze maakt!

Viteo Shower

Douchen voor en na het zwemmen : een must

Een buitendouche of een designdouche matcht perfect met het zwembad die je in de tuin hebt. Zowel voor het zwemmen als na het zwemmen kun je gebruik maken van een buiten douche. Dit is ideaal om je net voor het zwemmen te ontdoen van alles wat je zwembad vuil kan maken, alsook om te wennen aan de temperatuur. Na het zwemmen is dit net zo goed om je lichaam af te spoelen van chloor of zout.