Buitendouche

Buitendouche van Tradewinds en Outdoor shower Excel

Naast een hippe designdouche van Viteo of Zee kan je bij ons ook terecht voor een klassieke buitendouche, een douche voor in de tuin. Wij verdelen een ruim gamma van atelier Tradewinds, waaronder de Cascade, de Show’r, de Fieldshower en de zeer leuke Wellwell.

Toont alle 17 resultaten

Buitendouches zwembad

Een buitendouche in de tuin zorgt ervoor dat er minder vuil, zoals gras in het water terecht komt. Wanneer je voor het zwemmen steeds een korte douche neemt, wordt het eerste vuil steeds van je lichaam afgespoeld. Een buiten douche is zowel handig voor de zwembadfiltering als aangenaam voor de zwemmer.

Voor iedere stijl een bijpassende tuin douche

Wij bieden verschillende soorten tuindouches aan, afhankelijk van uw type tuin en huis kan u voor een klassiek model gaan vanTradeWinds, of kiest u voor een designdouche van Zee of van VITEO.

 

AQT_Outdoor_Shower

Nieuw in ons gamma is de AQT Outdoor Shower. Deze design douche is ontworpen door Tarantik & Egger en zeer eenvoudig in gebruik en om te installeren. Deze buiten douche is in verschillende kleuren beschikbaar : zwart, wit, geel en roze. Voordeel van deze eenvoudige douche is dat je ze in de wintermaanden heel makkelijk kan opbergen. De aansluiting is immers met een tuinslang en de douche weegt slechts 3kg.

 

LEESTIP : Een tuindouche… Zo zorg je dat je de ideale keuze maakt!

 

 

 

 

 

Een heerlijk stortbad in de tuin

Wat is er leuker dan tijdens een warme zomerdag of s morgens na het zwemmen een douche te nemen in de tuin. Een stortbad in de tuin is een heerlijke opkikker en zorgt er bovendien voor dat u na het nemen van een duik in het zwembad of na een massage in de jacuzzi, het chloorwater kan afspoelen met fris vers water.

 

Outdoor_shower_Excel

De stijl van de douche in de tuin matcht perfect met het zwembad die je in de tuin hebt. Zowel voor het zwemmen als na het zwemmen kun je gebruik maken van een buiten douche. Dit is ideaal om je net voor het zwemmen te ontdoen van alles wat je zwembad vuil kan maken, alsook om te wennen aan de temperatuur. Na het zwemmen is dit net zo goed om je lichaam af te spoelen van chloor of zout.

Verkwikkende buitendouches worden niet alleen gebruikt voor aan het zwembad, deze zorgen ook voor verkoeling tijdens warme zomerdagen of bij het zonnebaden.

 

 

 

 

De meeste modellen van de aangeboden douches kan u steeds komen bekijken in onze Zwembad Concept Store in het centrum van Waregem.

Zwembad-Concept-Store
Aquatechno Zwembad-Concept-Store Churchilllaan 8 Waregem