Designdouche

Designdouche van JEE-O, maar ook van VITEO en ZEE

Liever een hippe designdouche voor buiten aan het zwembad : met VITEO en ZEE zal u zéker scoren.

Maar wil u pas echt origineel en supermodern uit de hoek komen : kies dan voor JEE-O. Sinds kort online te koop bij Aquatechno maar evengoed te bewonderen in onze conceptstore te Waregem.

Toont alle 8 resultaten

Designdouche zwembad

JEE-O-original-shower-01

Een designdouche is een ideale aanvulling voor in uw tuin of aan uw zwembad. Een design douche verfraait niet alleen het totaalplaatje, maar biedt ook een verfrissend ritueel. Ideaal dus om te gebruiken bij uw zwembad, jacuzzi of sauna. Een buitendouche zorgt bovendien voor een goede hygiëne voor zowel uzelf als voor uw zwembad, jacuzzi of sauna. Als u gaat douchen voor het zwemmen zorgt dit voor minder vervuiling van het zwembad en achteraf douchen zorgt er dan weer voor dat uw lichaam meteen weer fris is voor de rest van de dag.

LEESTIP : Een tuindouche… Zo zorg je dat je de ideale keuze maakt!

Bij Aquatechno kan u ook kiezen voor een buitendouche. Gaat u liever voor een designdouche die bijvoorbeeld perfect past in een industriële omgeving (binnen of buiten) dan moet u zeker kiezen voor de douches van JEE-O. Heeft u liever een klassiek model, zoek dan zeker ook eens bij de tuindouches van Tradewinds zoals de Cascade, Fieldshower, Show’r en Wellwell. Deze zijn ‘made in Belgium’ van Atelier Tradewinds. Daarvan zijn ook nog andere lifestyleproducten te koop op onze shop, klik hier.

De belangrijkste voordelen van een buitendouche zijn :

JEE-O-soho-shower-01

  • hygiënisch voor en na het zwemmen
  • verfrissend en ideaal als afkoeling na het zonnebaden of na jacuzzi of sauna
  • grote keuze : eenvoudige buitendouche om aan te sluiten op de tuinslang, of luxe uitvoering met mengkraan
  • makkelijk en snel te installeren

 

 

“een buitendouche of designdouche is een must voor de echte outdoor liefhebber”