Sfeerverlichting

Aangepaste sfeerverlichting voor op en rond uw zwembad en in de tuin. Maak een keuze van verlichting en het blijft aangenaam vertoeven wanneer het donker wordt.

Resultaat 1–24 van de 59 resultaten wordt getoond

Sfeer verlichting rond het zwembad

Sfeerverlichting rond het zwembad, in de tuin op tafel in het poolhouse maken het super gezellig. De design verlichting van Fatboy, Tradewinds en Imagilights zijn de eyecatchers bij een gezellige zomernacht of een late summer night aan het zwembad.

De meeste sfeerlichten voor in de tuin zijn waterdicht of kan u zelfs OP het water gebruiken zoals de DUCK DUCK XL eend, een groot design licht voor in het zwembad.

LED tuin lampjes wit of met verschillende kleuren

De LED lampjes van Fatboy en Tradewinds zijn WIT en kan u regelen op verschillende licht sterkte. Hoe lager de lichtsterkte – hoe langer ze blijven branden.

De kleinere tafellichtjes van Imagilights kan u ook in verschillende kleuren laten oplichten.

Sfeer en tafel lampjes, draadloos en tot 32h brandtijd

De tafellichten van Humble zijn echt TOP producten en gegeerd bij restaurants en bistro’s. De tafellampjes hebben een “kaars effect” stand en zijn uitermate gezellig. Er zijn veel verschillende vormen die passen bij iedere tafeldecoratie. We hebben de tafelverlichting samen gestopt in een aparte groep in onze zwembad lifestyle shop.

Verschillende tuinlampen om in een boom te hangen.

Fatboy-Bolleke
Fatboy Bolleke

Fatboy maakt een mooi waterdichte design lamp voor in de tuin die je kan ophangen in een boom. Het touw aan het bolvormig lampje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze originele tuinlamp heeft een brand tijd van wel 24h.