Tafelverlichting

Onze prachtige collecties tafelverlichting zijn een perfecte match in uw poolbar, restaurant tafel of gewoon op de tuintafel.

Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

Tafelverlichting

Bij lange zomer avonden is onze tafelverlichting ideaal om het nog gezelliger te maken. Zelf in de winter bij een winterbarbecue kunnen ze nog net dat tikkeltje meer bieden. Het is een hedendaagse moderne variant van de kaarsen die we vroeger overal zagen terugkeren. Tafelverlichting kan aan de bar, op je nachttafel of als bureaulamp.

Hoelang moet een LED tafel licht opladen

De lichten met LED voor op tafel dienen ongeveer 2 tot 6h op te laden, afhankelijk van het model en de wijze van laden. Je kan het tafel licht opladen met een micro USB kabel of met een IQ draadloos laadstation. Voor de horeca zijn er multiladers waar u 6 tot 8 tafelverlichting tegelijk kan mee opladen.

Hoelang brand een tafellicht met batterij

De strafste tafelverlichting met batterij zijn de Humble One en Humble Two Die tafellichten branden tot 140h, u leest het goed! Dit licht voor op tafel is zeker ook door zijn prachtig design het alternatief voor kaarsen in de horeca. Doorgaans zullen de goedkopere tafel lichtjes een stuk minder lang schijnen. Hoe duurder de tafellicht, hoe krachtiger de batterij en hoe langer ze meegaan voor u ze moet herladen.

Tafelverlichting kopen in onze shop of online

Er zijn veel verschillende soorten sfeerverlichting.Op onze webshop kunt u rustig alle kenmerken of extra’s uitzoeken en zo uw ideale verlichting vinden. Verschillende stijlen worden aangeboden, waaronder RGB verlichting. Ook speakers in de verlichting of app bediening zijn mogelijk. Wilt u een moderne look of eerder een klassieke look? Alles is mogelijk.
Imagilights biedt een heel groot gamma aan sfeerverlichting waaronder de collectie Djobie die een imitatie glas look heeft. De Moments collectie heeft dan weer een scherpe moderne stijl met strakke lijnen en aardse kleuren.

Twijfelt u nog welke tafellicht in uw interieur past? Kom gerust een kijkje nemen in onze Lifestyle conceptstore hier zijn verschillende modellen te bezichtigen.