Tuin meubelen

Weer bestendige meubelen voor in de tuin

Aan het zwembad, op terras of in de tuin worden weer bestendige meubelen geplaatst. Deze tuinmeubels worden gekenmerkt door hun stevig materiaal, hun UV bestendigheid en het gebruik van hardhout.

De lounger voor aan het zwembad

Aan het zwembad is het heerlijk vertoeven in de zon. Meestal zie je verschillende zonnebedden staan bij een zwembad. Als er kussens of stoffen voor buiten gebruikt worden is dit het gekende Sunbrella. Onze meest gekende lounger is de Mr. Blue Sky. Dit zonnebed is een prachtig staaltje design meubel voor aan het zwembad. We ontdekten deze stijlvolle matrassen voor op het water in 2015 op de Biennale design beurs in Kortrijk.

Een echte eyecatcher is ook de Lazy Daisy lounger. Deze heeft een zwart gelakte stalen voet en is gemaakt van hardhout latten. Er zijn leuke opties verkrijgbaar zoals een kussen of een draaiend tafeltje.

We hebben een prachtig tuinmeubelen merk in ons gamma; Stay tuinmeubelen. Er staan heel wat voorbeelden van deze ligbedden en zetels voor buiten in onze showroom in Waregem.

 

Mooie of multifunctionele zitmeubels voor op terras

Stay tuinmeubelen Blocks

Ook van ons merk Stay Tuinmeubelen kan je mooie productengamma zetels of volledige lounge set voor buiten bij ons aankopen. Voor meer info of een prijslijst mail naar : nicolas@aquatechnoshop.be

Cool zijn wel de lichtgevende zitjes en blokken. Deze zijn multifunctioneel. Je kan ze gebruiken als terrasverlichting als lichtgevende luidspreker en dus ook als stoeltje of bijzettafel. Van Nikki Amsterdam is The Pouf een heel mooi voorbeeld. Het is een lichtgevend zitje met een speaker in. Je kan hem bedienen met een APP op uw smartphone.

Ontzettend handige tuinbanken met houtopslag

We hebben ook tuinbanken, een weer bestendig tuin meubel in cortenstaal of zwart gelakt. Het zitvlak is meestal afgewerkt met hardhout om de tand des tijd te kunnen doorstaan. Ook deze banken voor in de tuin zijn multifunctioneel. U kan ze gebruiken als bank en ook als houtopslag. Deze bank voor in de tuin is zeer leuk bij een tuinhaard. Zo kan u genieten van de warmte bij het vuur en hebt u hout bij de hand.

Ook de bank van Tradewinds die u kan gebruiken als koelbox of als opbergruimte voor uw kussens zijn ontzettend mooi en origineel. Ontdek de tuin banken van Tradewinds.

Waarom gebruiken we hardhout voor de tuinmeubels?

Hardhout is afkomstig van Zuid Amerika, Midden Afrika of van Azië. De kleur van dit hout is wat donkerder dan het Europees hout zoals bv dennehout of beukenhout. Kenmerkend voor hardhout is de lange levensduur van 15 tot wel 25 jaar. Over het algemeen kan u het onbehandeld laten vergrijzen. Echter is het niet onverstandig om het toch jaarlijks te behandelen met houtolie om de levensduur te verlengen.