Zitmeubel

Imagilights – Fatboy

Nood aan een zitmeubel, zitje of poef voor aan het zwembad?

Of je kiest voor Imagilights, dan heb je meteen zitje en sfeerlicht in 1. Of je kiest voor een leuke Fatboy, dé ideale zitzak voor aan uw zwembad.

Toont alle 22 resultaten

Zitmeubel voor aan het zwembad

Bij Aquatechno vind je het perfecte zitmeubel voor aan uw zwembad. Naast onze uitgebreide collectie loungers kan je bij ons kiezen uit een breed gamma aan zitmeubels om rustig te genieten aan uw zwembad.

Hierbij hebben we keuze uit de ‘verlichte’ zitmeubels van de Imagilights collectie, alsook de zitzakken van Fatboy.

About IMAGILIGHTS

Imagilights barelo

IMAGILIGHTS is een Belgische producent en verdeler van diverse draadloze, oplaadbare verlichting. Deze sfeerverlichting is zowel voor binnen als buiten en in zwembaden.

IMAGILIGHTS biedt u de beste ledtechnologie, met een levensduur van meer dan 50.000 werkingsuren. Het vormt zo het duurzaamste alternatief voor de traditionele verlichtingssystemen.

Alle producten van IMAGILIGHTS worden grondig getest vooraleer ze op de markt komen. De verlichting wordt getest in extreme weersomstandigheden in gespecialiseerde laboratoria die buitengewone temperaturen nabootsen, zoals woestijnhitte en extreme koude, maar ook hoge en lage vochtigheid. Er wordt bovendien ook gebruikt gemaakt van de allerbeste toestellen en apparatuur voor spuit-en rotatiegieten om een optimale kwaliteit te garanderen.

 

 

 

About Fatboy logo

De Finse dFatboy zwembadesigner Jukka Setälä ontwierp in 1998 een zitzak zoals geen ander. Fatboy is – zoals veel mensen denken – niet vernoemd naar de stevige vorm van de zitzak, maar naar de artiest Fatboy Slim. Die naam stond op een cd-hoes die Setälä ontving in eind jaren negentig en deze gaf hem inspiratie voor de merknaam: Fatboy the Original. De Nederlandse Alex Bergman zag veel potentie in het Finse ontwerp en verwierf in 2003 het alleenrecht op de verkoop.

De afgelopen 15 jaar is er veel gebeurd binnen Fatboy. Hoewel de zitzak ongetwijfeld onze ultieme hero is, is Fatboy veel meer dan alleen maar een zitzak. De collectie is uitgegroeid tot een veelzijdig assortiment van iconische en kwalitatieve producten: van lampen en vloerkleden tot bijzettafels, hangmatten en natuurlijk de Lamzac. Ondertussen is Fatboy the Original verkrijgbaar in zo’n zestig landen. Alle producten zijn ontwikkeld met één doel: ontsnappen aan de dagelijkse routine.

Klik hier om ons volledig aanbod van Fatboy te zien.